Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, internetteki sosyal paylaşım siteleri üzerinden fuhuş bağlantıları kuran ve fuhuşa aracılık yapan kişileri izlemeye başladı.

Kendilerini işadamı olarak tanıtan ekipler internet üzerinden, amcasının kızları G.Ö. (18), Y.Ö. (19), G.Ö. (19) ve N.Ö.'yü (19) erkeklere pazarladığı iddia edilen N.Ö. ile bağlantıya geçti.

4 KIZ İÇİN BİN 500 TL'YE ANLAŞTI

4 kız için 1500 TL karşılığında anlaşan sözde işadamı polis ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde N.Ö. ile yanında getirdiği amcasının kızlarıyla buluştu.

Kendisine, fuhuş yapacak yer bulamadığını söyleyen müşteri sandığı polis memurlarını kaçırmak istemeyen N.Ö., polislerle birlikte Osmangazi İlçesi'nde arkadaşları A.Ö. (40) ve F.Ö.'nün (42) evlerine gitti.

Burada kimliklerini açıklayan polis ekipleri fuhuş yapan 4 kız ile birlikte N.Ö. ve fuhuş için yer temin eden A.Ö. ve F.Ö.'yü gözaltına aldı.

Sorgulamalarından sonra, "fuhuş yapmak, fuhuşa aracılık etmek ve yer temini sağlamak" suçlarından mahkemeye çıkarılan 7 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA