Karasu'da Stat Caddesi üzerinde bulunan apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi Zeynep K., sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek oğlu Necmi Talha K.'yi yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi.

Anne, polise, "Oğlum öldü, evde şu an" dedi. Zeynep K.'nin ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak minik Necmi Talha, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi.

Acı haberi alıp hastaneye gelen bir tavuk çiftliğinde çalışan baba İ.K., "Karım olacak ş.... nerede?" diye bağırdı.

Polisin gözaltına aldığı Zeynep K., bu kez oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler verdiğini belirleyen polis, birlikte olduğunu belirlediği komşusu K.Y.'yi de gözaltına alındı.

Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha'yı öldürdüklerini söyledi. Zeynep K. ile K.Y.'nin sorgusu sürüyor.

"Sınıfının başarılı ve uslu öğrencisiydi"

Necmi Talha Keleşoğlu Karasu ilçesinde bulunan Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu 5'inci sınıfa gidiyordu. Sınıfının uslu ve başarılı öğrencisi olduğu öğrenilen Keleşoğlu'nun ölüm haberi okulunda da büyük üzüntü oluşturdu.