Futbolcular ve teknik heyetle sabah kahvaltısı yapan Başkan Çerçioğlu, hafta sonu oynanacak Çine Madranspor maçı öncesi futbolculardan 3 puan sözü aldı.
GÜMÜŞ: “DURMAK YOK. HEDEFİMİZ SÜPER LİG”
Kahvaltıda söz alan Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun lig başladığından bu yana maçlara gelmemesine rağmen kendilerini sürekli arayarak takım hakkında bilgi aldığını söyledi. Gümüş ; “Aydınspor 1923"ün kuruluşundan, Aydın"a mal edildiği süreç Başkanımızın talimatları doğrultusunda gerçekleşti. Takımımızın şu anda bir hedefi var ve ligde lider konumda.Durmak yok. Liderliğimizi sürdürerek bu yıl 3. Lig"e, sonrasında sırasıyla Süper Lig"e yükselmeyi hedefliyoruz.” dedi. Aydınspor 1923 Başkanı Gümüş, Aydınspor Tesisleri"nin çim sahalarının bugün ihaleye çıkacağını belirterek; “Tesislere geçtiğimizde Amatör Spor Kulüpleri"de bizimle çalışabilecek. Şu anda kaldığımız tesislerde iyi bir konuma geldi. Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “BU LİGDE KALICI DEĞİLİZ”
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptığı konuşmada, geçen yıl Aydın Belediyespor olarak başladıkları serüvende isim değişikliği yaparak Aydınspor 1923 ismiyle Aydın halkına mal ettiklerini söyledi. Çerçioğlu futbolculara hitaben yaptığı konuşmada; “Sürekli takımımızın durumunu, rakiplerimizin durumunu yöneticilere soruyorum. Biz her zaman yanınızdayız. Desteğimiz sürecek. Bu ligde kalıcı değiliz. İnşallah Çine"den de galibiyetle döneceğiz. Programım şu anda uygun gözüküyor. Çine"de yerimi almaya çalışacağım” dedi. Başkan Çerçioğlu takım kaptanı Cahit Paşa"dan 3 puan sözü aldı. Kaptan Paşa; “İçiniz rahat olsun. Kazanmak için oynayacağız” dedi.