AYDINPOST ÖZEL

Aydınpost bir ilke daha imza atarak üzerine düşeni yapıyor. Kent meselelerini konuşup tartışabileceğiniz serbest kürsü geliyor!
Aydınpost Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen, "Aydın'ın aydın insanlarının tartışabileceği, gündeme getirebileceği pek çok konunun daha rahat bir atmosferde değerlendirilmesini sağlamak amacıyla 'serbest kürsü' adlı forum alanı oluşturduk. Halkın nabzının tutulduğu, projelerin önerildiği, uygarca tartışmaların gerçekleştirildiği bir alan olacağını düşündüğüm forum alanı sayesinde çözüm bekleyen tartışmaların da çözümü gerçekleştirilmiş olacağını düşünüyorum" dedi.
Aydınpost olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz diye konuşan Ahmet Gözen, "Bizler Aydın'ı ve Aydınlıları çok seviyoruz. Kentin yerelden siyasete, ekonomiden spora kadar pek çok branşında düzgün ve istikrarlı bir politika izlenmesini istiyoruz. İçinden gelenleri söylemek isteyen fakat söyleyemeyen, yöneticilere ulaşmak isteyip de ulaşamayan, dilekçesini verip çaresizce bekleyen vatandaşların sesi, soluğu olacağımız bu forum alanında buluşmayı ümit ediyorum" diye konuştu.

Aydınpost internet gazetesinde serbest kürsü forumu 1 Mayıs 2008 Perşembe gününden itibaren yayına başlıyor!