Justin Bieber, İngiltere'de yayın yapan Rollercoaster degsine verdiği röportajda, bir gün Kral olması beklenen William'ın saçıyla ilgili şu sözleri söyledi: ''Bugün, artık kelliği sona erdiren ilaçlar var, Propecia var mesela. Neden bu ürünlerden kullanmadığını anlamıyorum. İlacı alıyorsun, saçın tekrar çıkıyor. Yoksa, bu ürünler, henüz İngiltere'ye gelmedi mi?''

18 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, bu sözleri nedeniyle, İngiltere medyasında topa tutuldu.

İngiliz gazeteci Jessica Callan, ABD'de yayın yapan Huffington Post internet gazetesinde Bieber'ı ağır şekilde eleştirdi.


Callan, Prens'i şu sözlerle savunurken, Bieber'ın saçına da değinmeden de geçmedi: ''Prens Harry, William'ın saçıyla ilgili espri yapabilir, ama bu demek değil ki Justin Bieber gibi bir çocuk Prens'le dalga geçebilir. Bu, evinize çağırdığınız misafirin, halınızın ne kadar çirkin olduğunu söylemesi gibi bir şey. Doğru bile olsa, ne cüretle bu sözleri söyleyebilirsin? Bieber, sözlerinde dikkatli olmalı. William'ın saçı seyrekleşiyor olabilir, fakat, o gayet havalı bir Prens ve gelecekte İngiltere'nin gördüğü en güzel Kraliçe olacak bir kadınla evli. Justin ve onun kız gibi saçı, bununla nasıl kıyaslanabilir ki?'' (gazeteport)