İNGİLİZ şarkıcı Robbie Williams ile 3 yıldır beraber olduğu Türk sevgilisi Ayda Field'in evlenme hazırlıkları yaptığı ve çiftin evlendikten sonra iki çocuk yapmayı planladıkları belirtiliyor.

Ünlü magazin dergisi Hello, bu haftaki sayısında İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile 3 yıldır birlikte olduğu Türk sevgilisi Ayda Field'in çok özel aşk fotoğraflarına yer verdi.

PARMAĞINDAKİ PIRLANTA YÜZÜK DİKKAT ÇEKİYOR

Robbie Williams ile Türk sevgilisi Ayda Field'ın geçen hafta Los Angeles'ta bir futbol maçında görüntülendiğini belirten dergi, müstakbel gelin Ayda'nın parmağındaki pırlanta yüzüğün dikkatlerden kaçmadığını yazdı.

Williams'ın geçtiğimiz yıl Kasım ayında Avusturalya'da katıldığı bir radyo programında genç sevgilisi Ayda'ya canlı yayın sırasında evlenme teklif ettiğini vurgulayan dergi, ünlü şarkıcının yeni yıldan bir gece önce evlenme teklifini tekrarladığını ifade etti.

14 ŞUBAT'TA EVLENEBİLİRLER

İngiltere'nin Wiltshıre bölgesinde 8 milyon Sterlin değerindeki bir evde yaşayan çiftin, Los Angles'taki evlerinde tadilata başladıklarını ve ikisinin de evlenmek için `aşk'tan başka bir gerekçeleri olmadığını belirten dergi, çiftin bir surpriz yaparak sevgililer gününde evlenebileceklerini yazdı.

Dergi Ayda'nın gelinlik bakmaya başladığını, geleneksel bir gelinlik yerine 1920'lerde giyilen özel bir elbise baktığını ifade etti.

İKİ ÇOCUK YAPACAKLAR

Williams ve Field'in aşk' dolu ve 'eğlenceli' bir düğün için hazırlık yaptığını belirten dergi, çiftin evlendikten sonra iki çocuk yapmayı planladığını öne sürdü.

`AYDA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ'

Bir zamanlar alkol ve hap bağımlısı olan İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın doğru kadını bulmasıyla hayatının yeni bir yön kazandığını ifade eden dergi, Williams'ın katıldığı bir şov programında; "Ömür boyu bekar kalacağımı sanıyordum, Ayda ile tanıştım her şey değişti. Ayda harika bir insan, ona deli gibi aşığım" şeklinde konuştuğunu ifade etti./vatan