Futbol kamuoyunda gündem Galatasaray... Avrupa Ligi"nde karşılaştığı zayıf takımlar karşısında bile zorlanan sarı kırmızılı takımın, Spor Toto Süper Lig"deki ilk 2 maçında sıfır çekmesi, dikkatleri bir anda Florya"ya yöneltti.

106 milyon Euro"luk değeriyle yalnızca Türkiye'nin değil Avrupa"nın en pahalı kadrolarından birine sahip olan takım neden bu kadar kötü sonuçlar alıyor?

Eleştirilerin çoğu doğal olarak başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard üzerinde yoğunlaşıyor. Peki futbolcular cephesinde durum nasıl? İşte o noktada işler hiçte iç açıcı değil.

Umut vermiyorsunuz

Biraz sonra anlatacağımız konuşma, Galatasaraylı bir futbolcu ile sarı kırmızılı kulüpte yıllarca başarıyla görev yapan eski yönetici arasında geçti.

Yöneticinin, 'Bu sene neden iyi değilsiniz? Kötü oynuyorsunuz ve daha da kötüsü hiç umut vermiyorsunuz' sözüne futbolcunun verdiği cevap son derece manidardı...

Bizimle konuşmuyor

'Bu seneye gerçekten de kötü başladık. Ama umarız daha kötüsü olmaz. Çünkü durum içeride pek parlak değil. Rijkaard bizimle bire bir doğru dürüst konuşmuyor, ilgilenmiyor. Bu da takım içinde hep konuşulan bir konu. Eğer bu kafayla gidersek bu sezon ligi yine ya üçüncü yada dördüncü tamamlarız. Şampiyonluğa yine ulaşamayız. Çünkü içeride o hava ve inanç yok'

Vatan