Trabzon'da, ağustos ayında bir otel odasında tartıştığı sevgilisinin penisini keserek başka bir otelin çatısına atan kadın hakkında savcılık tarafından yakalama emri çıkarıldı.
Trabzon'da 3 Ağustos 2008 tarihinde bir otelde İ.T. (39) isimli kadın, birlikte yaşadığı S.G. (28) isimli şahısla kaldıkları otelde tartışmış ve tartışmanın ardından İ.T., uyuduğu sırada S.G.'nin cinsel organını bıçakla keserek karşıdaki bir otelin çatısına fırlatmıştı.

S.G. önce Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'ne ardından İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edilerek burada kesilen penisi dikilmişti.
İ.T. isimli bayan ise Rize'nin İyidere ilçesinde polise teslim olmuştu. Trabzon'a getirilen ve mahkemeye çıkarılan İ.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. İ.T., ifadesinde evlenme vaadiyle tanıştığı kendisi gibi Rizeli olan S.G. (28) ile cinsel ilişkiye girdiğini ve 3 yıldır da birlikte yaşadığını söylemişti. Kendisini para karşılığı fuhuşa teşvik ettiği, fuhuştan elde ettiği paraları kendisinden aldığı, para vermediği zamanlarda dövdüğünü anlatan İ.T.'nin ifadesinde para meselesi yüzünden

S.G. ile tartıştıklarını ve çantasında bulunan ekmek bıçağı ile şüphelinin cinsel organını keserek karşı otelin çatısına attığını belirtmişti.

Dava ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na tekrar ifade vermesi için çağırılan ancak ifade vermeye gelmeyen İ.T. hakkında yakalama emri çıkarıldı. Yakalanması için de Rize Emniyet Müdürlüğü'ne yazı gönderildiği öğrenildi.