Önceki gün idman sonrasında bir basın mensubunun telefonunda F.Bahçe marşının çalması üzerine Arda'nın sinirlenmesi ve basın mensubunun üzerine yürümesi sonucunda yaşanan gerginlik, başkan Polat'ın da kulağına gitti. Sabah gazeteleri okuduktan sonra Arda Turan'ı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan odasına çağıran Başkan Polat, genç kaptana bir hayli sert çıktı. G.Saray başkanının daha önce de birçok kez uyardığı kaptan Arda'ya, 'Sen G.Saray'ın kaptanısın. Bu yaşta milyonlarca insanın hayal ettiği bir pazubant taşıyorsun. Defalarca seni uyardım. Neden yersiz diyaloglara giriyorsun. Kendine çeki düzen ver. Ne zaman büyüyeceksin' diye tepki gösterdiği belirtildi. Bu durum karşısında Arda Turan'ın sessizliğini koruduğu ve moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi. G.Saray Başkanı Adnan Polat daha önce de bir çok kez yaptığı çıkışlar nedeniyle Arda'nın dikkatini çekmiş, hareketlerine dikkat etmesi konusunda uyarmıştı. Bu arada Arda'nın sarı-kırmızılı takımın önceki gün yaptığı idmanda telefonunda F.Bahçe marşının çalınması nedeniyle tepkisini çeken medya mensubunun özel bir televizyonda kameraman olarak çalıştığı öğrenildi.

İşte vukuatları

F.Bahçe maçı öncesi Baroni ile tartışma yaşadı. Derbi öncesi futbolcular birbirine girdi.

Gaziantep maçında sahaya girdiği için ihtar cezası verildi.

İstanbul BŞB maçında cezalı olmasına rağmen soyunma odasına inmek istedi ve güvenlik görevlisiyle kavga etti.

Fransa'da tatilden döndüğünde yanındaki arkadaşı güvenlik görevlisiyle kavga etti.

Geçen sezon sonunda yine F.Bahçe derbisinde kavgada Semih'e yumruk attı.

22 Kasım 2006'da 3-1 kaybettikleri Bordeaux maçında, Jurietti'ye Zidane gibi kafa attı, kırmızı kart gördü.


17 Aralık 2007'de 2-0 kazandıkları Sivas maçında Servet'le sahada kavga etti.

26 Ekim 2008'de 4-2 yenildikleri Eskişehir maçında sarı kart göstermek için yanına çağıran Fırat Aydınus'a "Sen yanıma gel" diye tavır koydu.

9 Kasım'daki F.Bahçe maçında küfreden taraftarlara "Aynen iade ediyorum" hareketi yaptı.

Korner atarken önünde duran yardımcı hakeme "Çekil kenara" diye fırça attı.

Selçuk'tan tokat yedi, "Şerefsiz" karşılığını verdi. Soyunma odasında birbirine girdiler.

Aslan'a Ribery'den müjdeli haber geldi

Yıllardır Ribery'nin, Marsilya'ya transferinin geçersiz olduğunun savaşını veren G.Saray'a süren davadan güzel haberler geldi. CAS'a başvuran Fransız futbolcunun eski menajeri Bruno Heiderscheid'in isteği reddedilirken, yaptığı tüm sözleşmeler geçersiz sayıldı. Ribery, yıllar önce Heiderscheid ile çalışmaktan vazgeçmiş ve Fransız menajerler Jean Pierre Bernes ve Alain Migliaccio ile çalışmaya başlamıştı. 2 menajerin Ribery, G.Saray'da iken sahte sözleşme düzenleyip, G.Saray ile sözleşmesi devam ettiği halde "14 Haziran 2005'te bitecek" şeklinde düzenleyerek Marsilya ile anlaşma yaptığı belirlendi.

Baros ikinci yarının ilk maçında sahada

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Baros ikinci yarıya hazır olacağını söyledi. Takımın kampına katılan Baros, bir kaç gün içinde koşulara başlayacağını, 10 güne kadar da takımla çalışacağını belirterek, "İkinci yarıya yetişmek için büyük çaba harcıyorum. İkinci yarının ilk maçında da takımdaki yerimi alacağıma inanıyorum" dedi. Kampa Afrika Kupası'nda bulunan Keita ile kendilerine kulüp bulmaları istenen Serkan Çalık ve Serkan Kurtuluş katılmadı. Gönderilmek isteenen Linderoth da kadroda yer aldı./yeni şafak