KAHRAMANMARAŞ"ın Fatih Beldesi"ndeki Çok Programlı Lise"de görev yapan Beden Eğitimi öğretmeni 34 yaşındaki İ.B. hakkında, öğrencisi 17 yaşındaki M.A.'nın yüzüne çay bardağıyla vurduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Olay dün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Okul bahçesinde çay içen 13 yıllık öğretmen İ.B., arkadaşlarıyla voleybol oynayan ve bu sırada topa ayağıyla vuran 2"nci sınıf öğrencisi M.A.'yı iddiaya göre yanına çağırdı. İ.B., M.A.'ya, neden topa ayakla vurduğunu sordu, ardından da iddiaya göre sinirlenip elindeki sıcak çayı yüzüne döküp bardakla vurdu. Kırılan bardak öğrencinin sol yanağını kesti. Kahramanmaraş"ta özel bir hastaneye götürülen öğrencinin 3 santimetre kesin oluşan yüzüne 7 dikiş atıldı. M.A.'nın şikayeti üzerine olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, olayın araştırılması için hemen 2 müfettiş görevlendirdiğini söyledi. Akgül, “Söz konusu okulun müdürü Adnan Yiğen, olayla ilgili olarak hazırlanan tutanağı bize getirdi. Biz de iddiaların araştırılması için hemen 2 müfettiş görevlendirdik” diye konuştu.