Petek Dinçöz'le boşanmalarının ardından tekrar bir araya gelebilmek için her yolu deneyen Tanrıyar, ünlü şarkıcıyı yine kızdıracak. Kanaltürk'te yayınlanan 'Ünlüler Bulvarı' programının yapımcılığını yapan Can Tanrıyar, toplum baskısı yüzünden ilişkilerini yeniden deneme kararı aldıklarını söyledi. Tanrıyar şöyle konuştu:"İkimize de barışmamız için insanlar çok baskı yapıyor. 10 yılın hatırına denemeye karar verdik. Sonunda yeniden barışacağız diye bir şey yok. Olmuyorsa birbirimizi üzmeden, ya bitireceğiz ya da devam edeceğiz" dedi. Petek'le ayrı dünyaların insanları olduklarını ifade eden Tanrıyar, Petek'in yaşından çok fazla olgun olduğunu belirtti.

Petek'in çok ağır yaşamayı sevdiğini kendisinin ise hiperaktif olduğunu söyleyen Tanrıyar, "Hep birbirimizi değiştiririz diyerek buralara geldik. O beni, yıllar geçiyor yaşlanır sanıyordu. Ben de yıllar geri gidiyor. Ben onun için daha hareketli olur diye düşündüm ikimizin de tahmini tutmadı. Şimdi ikimizde ödün vereceğiz" dedi. Petek'in çok kıskanç bir insan olduğunu belirten ünlü yapımcı eski karısının bayan hayranlarına "Ne çektiriyorsunuz? Bu insan şarkıcı mı, oyuncu mu?" diyerek tepki gösterdiğini iddia etti.

6.30'DA EVE GİDEMEM

Tanrıyar "Ayrılığa alışmak Petek'e alışmaktan daha kolay. Petek'e 80 yaşında zor yürüyen evden çıkamayan bir adam lazım. Ben gece gezmeden duramıyorum. Şartları zorlayacağız. Bu sefer ayrılırsak yılan hikâyesine dönmeyecek. Ben saat akşam 6.30'da eve nasıl gideyim. Hayatım boyunca 75 yıldır bu saate eve gitmedim. Bundan sonra yaş önemli değil. Kafa yaşı genç bir insan arıyorum. Barıştık, müziği sevdiğim için otelin diskosuna gittik. Petek "Bu ne ses? Kıssınlar biraz sesi" demeye başladı. Diskotek orası ses kısılır mı? Bekar insanlarla görüşmeyecek mişim! Böyle bir şey olurmu?" diyerek ilk günden dert yanmaya başladı.

Mart ayında sürpriz bir kararla 10 yıllık birlikteliklerini sonlandıran Can Tanrıyar ve Petek Dinçöz çifti, bir kaç kez bir araya gelmiş ancak her buluşmada kavgalı bir şekilde ayrılmıştı. Çift geçtiğimiz gün barıştıklarını twitter'dan bildirmişti. Ayrılıkları sırasında Petek Dinçöz'ün evde sahnedeki gibi alımlı olmadığını açıklayıp, makyajsız, eşofmanlı, ayağında pufidik terliklerle dolaştığından yakınan Can Tanrıyar barışır barışmaz söylediği sözlerine Dinçöz'ü kızdıracak gibi görünüyor.(BUGÜN)