Levi adında 11 aylık bir oğlu olan ünlü oyuncu Matthew McConaughey, önceki gün model sevgilisi Camila Alves'in, ikinci çocuklarına hamile olduğunu açıkladı. Bir yandan ailesini büyüten McConaughey, bir yandan da, People dergisinin verdiği 'Yaşayan En Seksi Erkek' unvanını korumak için dur durak bilmeden çalışıyor.

HERKES ŞAŞIRIYOR
Günde iki-üç saatini egzersize ayıran yakışıklı oyuncu, hemen her sporu yapıyor. Bir hafta içinde kaykaya binen, tenis oynayan, sörf yapan McConaughey, arta kalan zamanlarda da sahilde koşuyor ya da aerobik yapıyor. Ünlü oyuncuyu görenler ise, bir hafta içinde tüm bunları yapabilecek enerjiyi nereden bulduğuna akıl sır erdiremiyor.

ZİHNİ GELİŞTİRİYOR
McConaughey ise sporun kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek şöyle konuşuyor: "Vücudunuzun düzgün olması için çalışırken, zihninizi de geliştirebiliyor, tüm sorunlarınızdan uzaklaşabiliyorsunuz." Yakışıklı oyuncu, "O kadar sporu yapmayı nasıl başarıyorsunuz?" sorusuna ise "Önemli olan hepsini koordine edebilmek, neyi ne zaman yapacağını bilmek" yanıtını veriyor.