Otel odasına girildiğinde ise 4 yaşındaki kızı Tanya Su'nun cesedi bulundu. Eşinden boşanan genç kadının küçük kızını biberonuna ilaç koyarak zehirledikten sonra intihara kalkıştığı öne sürüldü.

Habertürk'ün haberine göre, herkesi dehşete sürükleyen olay, en çok da genç kadının annesi Şehriye Şahin ile babası Murat Şahin'i yıktı. Acılı anne baba, hem kızları için hastaneye, hem de torunları için cenazeye koştu. Şu an Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin tutuklu bölümünde kalan, ayak bilekleri ve omurgasında kırıklar bulunan Nur Şahin ise, tuttuğu günlükte olayı aktardı.

GÜNLÜKTEN ALINTI:

"Kızımla ertesi gün uçakla Muğla'ya gidip tatil yapacaktık. Otele döndükten sonra kızım çizgi film izlemeye başladı. Banyoya gidip sigara içmeye başladım. Sonra duş aldım. Çantamın içi hap doluydu. Amacım asla kızıma zarar vermek değildi. Ama kızımın çantamı karıştıracağı hiç aklıma gelmedi. İşim bitince kızımın yanına uzandım. Kızıma sarıldım, buz gibiydi. Korktum, kızım ölmüştü, nefes almıyordu. Kendimi yerden yere attım, oysa o hapları ben kendime almıştım. Tatilimizi yaptıktan sonra Tanya Su'yu babasına yollayacak, sonra da intihar edecektim."

"KIZIMIN YAŞADIĞINA SEVİNEMİYORUM!"

Kızına ne olup bittiğini hala soramadığını anlatan baba Murat Şahin ise, kızının yaşadığına sevinemediğini söylerken gözyaşlarını tutamıyor. Kızının eşinden boşandığını dahi bilmediğini söyleyen acılı baba, olay öncesi kızının, eşi Ayhan Yılmaz'la tartıştığını, hatta aynı gün bebeğini aldırdığını bile sonradan öğrenmiş.

"SADECE 10 SİGARA İÇTİM"

Gözyaşı dinmeyen anne Şehriye Şahin ise, herşey olup bittikten sonra olayı kızından dinlemiş. "Öldürmedim, saçının telini bile incitmedim" dedi. "Sadece banyoya girdim, 10 sigara içtim" dedi. Sonra çocuğun ağzından köpük gelmiş.

MAHKEME KARAR VERECEK

Kızının her zaman iyi bir anne olmaya çalıştığını anlatan Şehriye Şahin'in tek isteği, kızının bir an önce iyileşmesi... Biberondaki sütte ilaç olup olmadığı incelenirken, Nur Şahin'in suçlu olup olmadığına mahkeme karar verecek.

KIZI SANA VERECEĞİMİ Mİ ZANNETTİN?

İstanbul Fatih’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşine 4 yaşındaki kızı Talya Su Y.’yi vermek istemeyen Nur Şahin, önce kızını ilaçlı sütle zehirleyerek öldürmüş, daha sonra da kaldığı otelin üçüncü katından atlayarak yaşamına son vermek istemişti. Ağır yaralanan Nur Şahin’nin "Kızı sana vereceğimi mi zannettin?" diye yazdığı bir not bulunmuştı.