Bu fikir 6 Pas programında öne sürüldü... İşte o tartışma:

Show TV"nin Melih Gümüşbıçak"ın sunduğu, sevilen futbol programı 6 Pas bu hafta da ilgiyle izlenmeyi sürdürdü. 6 Pas, AB izleyici grubunda 37., genel izleyicide ise 66. oldu...

Melih Gümüşbıçak: Galatasaray"da Skibbe haftalardır eleştiriliyor; bu maçta ne yönde eleştirilerde bulunacaksınız?

Bülent Tulun: Turkcell süper liginde 2 tane ciddi maç oynandı, Kayserispor ve Bursaspor deplasmanı... İkisinde de hüsran yaşandı. Muhakkak ki yediğinizden fazla atacaksınız, ama bu kadar fazla da gol yemeyeceksiniz! Servet"in geçen sene Song ile uyumuna bakın bu sene Meira ile olan uymuna bakın; bence olayın büyük kısmı burada yatıyor.

Ahmet Çakar: Galatasaray"da teknik direktör seçiminde son yıllarda Feldkamp ile başlayan çok büyük yanlışlıklar oldu. Galatasaray, Skibbe"yi neden aldı, size soruyorum?

Bülent Tulun: İdare edilebilir olduğu için alındı!

Ahmet Çakar: Galatasaray"a yancı mı getiriyorsunuz?! Lincoln, Nonda, Kewell, Baros, Meira ve Türk yıldızları koyduğun vakit bana göre şu anda uzak ara Türkiye"nin en kaliteli kadrosu. Skibbe"nin teknik direktörlüğe getirilmesi, yardımcılığına da Ümit Davala"nın getirilmesi Galatasaray"ın geleceğine zarar vermektedir. Bursaspor maçı sonrası Skibbe"nin Servet"i eleştirmesi onun insani yönden de ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor. Galatasaray Skibbe"yi kovarsa şampiyon olur!

Serdar Bali: Ben de Skibbe"nin maç sonrasında Servet"i eleştirmesini ayıpladım.

İcraat kansız olmaz

Melih Gümüşbıçak: Fenerbahçe sıkıntılı günler geçiriyor, neler düşünüyorsunuz?

Gürcan Bilgiç: Fenerbahçe için bardağın dolu tarafını arıyorum, güzel birşey söylemek istiyorum, ama bardağın dolu tarafı yok! Yanlışlar silsilesinin artık su üstüne vurduğunu görüyoruz... Aragones çok kariyerli bir hoca, fakat bir kere büyük takım çalıştırmış İspanya"dayken... Ben Bursaspor maçı sonrasında bir Fenerbahçe yöneticisinin çıkarak, üzgün taraftara bir mesaj vermesini ve moral vermesini beklerdim. Bu maç sonrası Samandra"da olaylar çıkmadı, çünkü artık tesis basma devri geçti!

Ahmet Çakar: Bu iş, “Hadi kenetlenelim, tek vücut olalım!” demekle olmaz. Fenerbahçe köy takımı değil! Fenerbahçe, geçen seneki çeyrek final olayı ile dünya markaları arasına girmişti. Türkiye"de şampiyonluğu kaybettiği için Zico"nun gönderilmesi çok büyük hata.

GB: Sen çeyrek finale kadar çıktıysan, “Ben kurumsalım, istikrarlıyım” diyorsan, yetmiş yaşındaki hoca ile anlaşmazsın!

AÇ: Bunu ne zaman söyleyecektin sen?!

GB: Sezon başı...

AÇ: Söyledin mi? Söylemedin!

GB: Hocam daha yeni gelmiş bir teknik direktör hiçbir maça çıkmadan, ona "kötü teknik direkötördür" demek doğru olmaz.

AÇ: Ben sana Ağustos ayında “70"lik Aragones"i aldınız, bu adamın ne işi var Fenerbahçe"de; biriniz niye yazmıyorsunuz?” dediğim vakit sen bana, “Dakika bir gol bir olur mu öyle şey, başlasın bakalım hele bir görevine” dedin... Adamın buraya geliş sebebi belli, tek birşey için geldi...

GB: Para kazanmaya geliyor!

AÇ: Adam “Yarın sabah kalkabilecek miyim?” diye düşünüyor, bu normal birşey. Allah bize de 70 sene ömür versin, balık tutacağım ben!

SB: Aragones çok suçlanıyor ama, bence Fenerbahçe"nın elindeki kadro da iyi bir kadro değil.

GB: Bu sonuçlardan sonra Başkan Aziz Yıldırım"ın mutlaka icraat yapması lazım. İcraat da kansız olmaz!

AÇ: Aragones"e yılda 2.5 milyon euro vermişsin, 2 yıl için de imza atmışsın; adamın kılına dokunamazsın! Kan man akıtamazsın, bunlar kurbanlık koyun mu, bunlar İspanyol! İspanya, UEFA"da çok güçlüdür. Del Bosque Beşiktaş"a ne yaptı görmediniz mi!

KONYASPOR-TRABZON

SB: Savunması çok iyi dediğimiz Trabzonspor son iki haftada forvetinin başarılı olmasından dolayı kurtarıyor. Trabzonpsor"un ilerleyen haftalarda büyük handikapı var; çünkü yapılan bunca transfere rağmen oyuna girip oyunu değiştirebilecek oyuncu yok..

Sağlam başı dik istifa etmeli

AÇ: Şu anda Beşiktaş yönetimi diyor ki; “Ertuğrul, sen bizim için hamam böceğisin, sen bir hiçsin! Sen Beşiktaş ve bizim için hiçbir şey değilsin... Bir maç kaybedildi diye biz Kiev"lere gider hoca ararız, uçakta sana selam vermeyiz, birçok hoca ile görüşürüz, görüştüğümüzü de yalanlamayız.” Bütün bunlardan sonra Ertuğrul"un nasıl bir ruh halinde olduğunu düşünebiliyor musunuz?! Ben Ertuğrul"un yerinde olsam Hacettepe"yi 20-0 bile yensem, başı dik şekilde istifa ederim.