Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Kupa"yı kazanmaları halinde, “Hem sezonu 3 kupayla kapatacaklarını, hem de yeni sezona kupayla başlayacaklarını” söyledi.
Denizli, Süper Kupa maçı öncesi Swissotel"de düzenlenen basın toplantısında, hem Fenerbahçe"de, hem de Beşiktaş"ta lig şampiyonluğunu yaşayan ilk Türk teknik adam olduğunun hatırlatılması üzerine, “Hem Fenerbahçe"de, hem de Beşiktaş"ta daha önce şampiyonluk yaşayan yerli teknik adam olmadığını biliyoruz. Süper Kupa"da da böyle. Kazanım olursa hem sezonu 3 kupayla kapatmak, hem yeni sezona kupayla başlamak gibi durum meydana gelecek. Camia için olumlu başlangıç olur. Ümit ediyorum ki bu kadar şeyi yaşadıktan sonra Allah bunu bizlerden esirgemez” dedi.

"Hedef durumundayız"
Geçen sezonki Beşiktaş ile bu sezonki Beşiktaş"ı karşılaştıran tecrübeli teknik adam, “Öncelikli olarak benim futbolcuların başında olma pozisyonum var. Geçen yıl sezona başlayan teknik kadro biz değildik. Bu yıl daha sağlıklı bir dönem geçirmek ve düşündüğümüz kadroyu oluşturmak açısından avantajlı konum vardı. İki unvanla birden başlıyoruz. Lig şampiyonu ve kupa galibi unvanlarıyla sezona başlayacağız. Rakipler için hedef takım durumundayız” diye konuştu.
Takımdaki tüm oyunculardan memnun olduğunu bildiren Denizli, “Şu anda zaten takımın üst düzey çizgide olması düşünülemez. Önümüzdeki 5-6 hafta içinde düşündüğümüz çizgiye gelebileceğimizin görüntülerini veren durumdayız. İyi yoldayız. Yarın da bu düşünceleri Fenerbahçe karşısında göstermek istiyoruz” dedi.

"Üst düzey lig olacak"
Mustafa Denizli, geçen sezonki Fenerbahçe ile bu sezonki Fenerbahçe arasındaki farklılıkla ilgili soruyu, şöyle yanıtladı:
“Fenerbahçe hem yurt içinden, hem de yurt dışından yaptığı transferlerle taraftarlarına, Süper Lig"de oynayacağı futbol konusunda olumlu ipuçları verdi. Böyle bir Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyoruz. Fenerbahçe"nin ortaya koyduğu görüntüye Beşiktaş olarak yanıt vermeliyiz. Onlara ayak uydurmak durumundayız. Geçen yıldan çok daha güçlü, lige renk katacak Fenerbahçe"nin ortaya çıktığına inanıyorum. Bu, hem maç kalitesini, hem lig heyecanını üst düzeye çekecektir.”

Ferrari: Kupayı istiyoruz
Kartal"ın İtalyan futbolcusu Ferrari ise yarınki maçı kazanarak kupayı müzelerine götürmeyi istediklerini söyledi. Ferrari, son bir ay içinde çok iyi çalıştıklarını ifade ederek, “Çok önemli bir turnuvaya katıldık. Bu turnuvada prestijli takımlar vardı. Bu maçların faydasını göreceğiz. Hazırız ve bu kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.