Süper Lig'de Eskişehirspor'u 4-2 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Gheorghe Hagi, dün kendisinin doğum günü olduğunu belirterek, ''Doğum günümde takım tarafından güzel bir hediye aldım'' dedi.

Hagi, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek, ''Güzel bir galibiyet. Galatasaray 5 yıldızlık oynayabilecek bir takımdır. Ama zaman gerekiyor'' dedi.

Toplantıda sitemli konuşan ve soru almayan Hagi, şunları söyledi:

''Dün benim doğum günüm olduğunu hatırlamayanlara bunu hatırlatmak istiyorum. Dün maalesef çok üzgündüm. Bazıları dün benim doğum günüm olduğunu hatırlamadı. Çünkü bu takımda ben de bir çok senemi verdim, birçok sene oynadım. Sizin tarafınızdan biraz daha fazla saygı bekliyordum. Oyuncularıma böyle güzel bir hediye ettiklerin için teşekkür ediyorum. Doğum günümü kutlamak için evime mutlu gidiyorum. Ümit ediyorum bir gün benim bu takımda olmadığım dönemde, 5 Şubat'ın benim doğum günüm olduğunu hatırlarsınız.''

-''FUTBOLCULARIMIN BÖYLE GÜZEL OYNAYABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNMÜYORDUM''-

Hagi, maç sonrası yaptığı açıklamada ise oyuncularının böyle güzel bir oyun sergileyebileceklerine maçtan önce kendisinin de inanmadığını ifade etti.

Sakatlıklardan yakınan Rumen teknik adam, 3 aydan beri Galatasaray'ın başında olduğunu ve hiç bir zaman tam kadro çalışamadıklarını kaydederek, ''Her zaman 6-7 oyuncu sakattı. Tam kadro çalışacağımız dönemde daha güçlü olabileceğimizi her zaman söylüyorum ve bunun için sabır istiyorum. Bazıları 5 yıldızlı oyuncular nerede diye soruyordu. Gerçekten böyle oyuncular takımda var. Onların takıma dönmesini bekliyoruz. Her teknik adamın felsefesi vardır. Onu uygulamak için zaman ister. Özellikle birinci devre çok iyi iyi oynadık, mükemmel oynadık. Bu kadar iyi oynayabileceğimizi ben de düşünmüyordum. Bunun sırrı kollektif oyundur. Sahnedeki aktörler onlardır, bizler de sadece perde arkasında onları yönetenleriz'' diye konuştu.