Arka Sokaklar'ın güzel 'komiser'i Zeynep Beşerler, 'Sosyeteye gelin gidiyor' tarzındaki haberlerden rahatsız. Abraaj Capital İcra Direktörü Selçuk Yorgancıoğlu'yla aşk yaşayan oyuncu; 'ÖYS'den yüksek puan aldım sosyeteye öyle girdim. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı mezunuyum. 'High society' (yüksek sosyete) dalında da mastırımı Cambridge Üniversitesi'nde yapmayı düşünüyorum' diyerek, hakkında çıkan haberleri ti'ye aldı.

- 'Arka Sokaklar' nasıl gidiyor?
Deli gibi koşturuyoruz ama diğer dizilere göre çok daha şanslıyız. Oturmuş bir setimiz var. Sabah saat 10'ndan önce başlamıyoruz, gece 22.00'de de bitiriyoruz.

- Siz de dizilerin 90 dakika olmasından rahatsız mısınız?
Kesinlikle... Haftanın üç günü çalışsak, 45 dakikalık bir iş çıkarsak güzel olmaz mı? Maalesef olamıyor. Bu gidişle de zor gibi geliyor. 

- Sette bekleyerek de büyük bir sabır gösteriyorsunuz...
Biz zaten oynamaktan çok beklemek için para alıyoruz. Amerikan dizileri gibi 45 dakika daha akıcı ve sürükleyici senaryolarla daha iyi işler yapılabilir. Seyirci kalkıp 'Bu dizi iyice saçmalıyor' demeye başlıyor. Saçmalayacak tabii... Her hafta 90 dakikalık senaryo yazmak da zor iş.

- Türkiye'deki 'starlık' sistemini nasıl buluyorsunuz?
Türkiye'de öyle bir sistem yok. 'Ben starım' diye dolanan varsa hata ediyor. Haftanın beş günü çalışan, 90 dakika dizi çeken star olmaz.

İlişkimiz 1-0 önde başladı
SELÇUK'la ilişkimiz çok iyi gidiyor. 'Kan çekme' durumu vardır ya, bizimki de öyle... O da İzmirli. Ailelerimiz birbirini çok iyi tanıyor. Hatta ortak o kadar çok tanıdığımız çıktı ki. Biz ilişkimize 1-0 önde başladık. Kendimi ifade etmek zorunda kalmadım. İlişkimiz daha hızlı gelişti. Bu da çok büyük bir avantaj ikimiz için...
akşam