Bekir-Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever Hakkı Celal Keleşoğlu, Aydınspor'a ve sivil toplum kuruluşlarına toplam 82 bin 500 bin TL maddi yardımda bulundu.
Aydın Polisevi'nde, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Keleşoğlu, burada Aydınspor Kulübüne dün yaptığın yardımın ardından, 12 bin 500 lira daha yardımda bulundu.
Keleşoğlu, parayı Aydınspor Kulüp Başkanı Murat Ödenir'e teslim ederken, Aydınspor'u 1. Lige çıkartacaklarını söyledi.
Aydınspor Kulüp Başkanı Murat Ödenir de yönetim kurulu kararı ile Keleşoğlu'nu Kulübün Genel Koordinatörü ilan ettiklerini ifade etti.
Keleşoğlu daha sonra, Aydın Emniyet Müdürlüğünü Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin talebi ile B hizmet binasının pencerelerinin yenilenmesi ve Emniyet Müdürlüğü Araç Navigasyon Sistemi'nin kurulması için toplam 4 bin lira bağışladı.
Sembol Öğrenci Yurdunun temeli için 25 bin lira veren Keleşoğlu ve Gevher Nesibe Sultan Yardımlaşma Derneği'ne 5 bin TL yardımda bulundu.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, toplantıda yaptığı konuşmada, Hakkı Celal Keleşoğlu'nun Aydın'a ve Aydınlılara verdiği önemi ve sevgiyi gösterdiğini ifade ederek, Aydınlıların da kendisine dua ettiğini kaydetti.
Toplantıda Keleşoğlu'nun sportif danışmanı Cengiz İbret de hazır bulundu.