Çiçek ailesi acıları henüz çok yeni olmasına rağmen gösterdikleri duyarlılıklarıyla, 5 yıldır evden dışarıya çıkamayan Hüseyin Eroğlu'na umut ışığı oldular.
Didim"de Yaklaşık 2 ay önce felçli oğulları Barış Çiçek'i (27) kaybeden anne Nazmiye ile baba Şükrü Çiçek, oğullarının kullandığı akülü arabayı 5 yıl önce kaza geçirerek sakatlanan Hüseyin Eroğlu'na verdi. Eroğlu akülü aracını Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı aracılığıyla alırken, Çiçek ailesine teşekkür etti ve ölen Barış'a da rahmet diledi. 2 ay önce yaşamını yitiren Barış'ın küçük kardeşi Uğur, aracın nasıl kullanması gerektiğini Hüseyin Eroğlu'na ayrıntılı bir şekilde anlatarak yardımcı oldu.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Çiçek ailesine taziyelerini yineleyerek, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Hüseyin Eroğlu"na da tedavinin mümkün olup olmadığını soran başkan Kamacı"ya Eroğlu, gerekenlerin yapıldığını ancak tedavi olamadığını 5 yıldır evden dışarı çıkamadığını ifade etti. Kendilerine bu olanağı sağladıkları için Çiçek ailesine ve Başkan Kamacı'ya teşekkür etti.
Kamacı; "Bu araçlara talep çok fazla. Rotary Kulübü ile bir çalışma içerisindeyiz. İhtiyacı olan 8-9 civarında özürlümüz var. Onlara da araç temin etmeye çalışıyoruz. Unutmayalım ki tüm insanlar, hepimiz birer özürlü adayıyız. Onun için bu konuda vatandaşlarımızı da Çiçek ailesi gibi örnek olmaya çağırıyorum” dedi.