ANKARA'nın Keçiören İlçesi'nde, bir hafta içerisinde 3 evli kadına tecavüz edip ve 8 kadını da gasp ettiği iddiasıyla yakalanan 23 yaşındaki C.Ö., "Yaptıklarımdan pişmanım, karımı çok seviyorum" dedi.

Keçiören'de gündüz saatlerinde takip ettiği kadınların evlerine girerek kendisini anketör, satıcı, pazarlamacı ve Türkiye İstatistik Kurumu görevlisi olarak tanıtıp bıçak tehdidiyle 3 kadına tecavüz, 8 kadını da gasp eden sanık C.Ö. Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırıya uğrayan kadınlar tarafından da teşhis edilen bilgisayar teknikeri olduğu öğrenilen C.Ö.'nün bir yıllık evli olduğu ve eşinin de 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Düzgün giyimi ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken C.Ö., "Yaptıklarımda pişmanım, eşimi çok seviyorum" dedi. Polise verdiği ifade de işsiz olduğunu ve ev kirasını ödemek için gasp yaptığını söyleyen C.Ö., tecavüz olaylarını ise bir anlık nefsine yenik düşmesinden kaynaklandığını iddia etti.

Yunus ekipleri tarafından dün Keçiören'de sokaklarda yalnız yürüyen kadınları takip ettiği sırada yakalanan C.Ö.'nün üzerinde ise tehdit için kullandığı bıçak, Türkiye İstatistik Kurumu'na ait bröşür ve anketler ele geçirildi. C.Ö.'nün evinde yapılan aramalarda ise gasp ettiği ziynet eşyaları, kadın parfümleri ve hırsızlık eşyaları bulundu.

DHA