Temsilcimiz, "F.Bahçe"ye gerçek cehennemi gösterin" diyen başkan Del Nido ve bütünleşen Sevilla"yı fethetmek için tek yürek oldu, tura kilitlendi.

FENERBAHÇE için tarihin yazılacağı gün geldi, çattı... Şampiyonlar Ligi"nde 2. tura kalarak sükse yapan sarı lacivertliler, çeyrek final kapısına dayandığı Sevilla"yı da 3-2"nin rövanşında eleyip, son 8"e kalmanın peşinde... İlk maçı kazanarak adını bir kez daha duyuran Kanarya, işi bu akşam bitirmek istiyor. TSİ 21.45"te başlayacak kritik 90 dakikayı, İsviçreli hakem Massimo Busacca yönetecek. Star TV naklen ekranlara getirecek...

Fenerbahçe"nin kalitesini Kadıköy"de gören Sevillalılar ise, temsilcimizi elemek için tek vücut haline geldi. Başta Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido, motivasyon görevini üstlendi, taraftarlarını göreve çağırdı; "Ramon Sanchez Pizjuan Stadı"nda Fenerbahçe"ye cehennemi gösterin."

Özel afiş hazırlattı

Kadıköy"deki büyüleyici atmosferin, "Burası Kadıköy, burdan çıkış yok"un altında ezilen Nido, yetmedi, "Cehennem ne biliyor musun?" yazılı özel afiş hazırlattı. Taraftarlar da çağrı üzerine harekete geçti. Sevillalılar, maçtan 2 saat önce takımın kaldığı otele gidecek ve stada kadar kafileye eşlik edecek. Takım stada geldiğinde, dışarıya kurulan megafonlardan verilecek müziklerle, bayraklarla ve havaya atılacak kağıt süslerle karşılanacak.

Maçtan 12 dakika önce sahaya çıkacak şarkıcı "El Arrebato" da Sevilla"nın 100. yıl marşını taraftar eşliğinde söyleyecek. Fenerbahçe"yi baskı altına almak için her yolu deneyen Del Nido, tüm taraftarların maç boyunca bağırmasını, takımını canlandırmasını ve yapabileceği baskıyı gerçekleştirmesini de istedi.

Devleri elemedin mi sen?

90 dakika öncesi atmosfer Sevilla lehine, üstelik Fener"de Roberto Carlos sakat ve takımda yok. Fenerbahçe için her şey zor gözüküyor ama imkansız değil. Sen değilmiydin Manchester Utd"ın 40 yıllık saltanatını yıkan, M.City"yi deviren, Anderlecht"i saf dışı bırakan, Avrupa şampiyonlarından PSV ve CSKA Moskova"yı dışarda elinden kaçıran... Zico"nun dediği gibi "Büyük taraftar olmak yetmiyor", sen bu cehennemden çıkarsın Fenerim...