Kontrolden çıkıp önce ağaca, sonra elektrik diğerine çarpan otomobili kullanan Ersin Kapı ölürken, arkadaşı ise kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor. Birbirlerine "Kan kardeşim" diye hitap eden iki arkadaştan geriye, askere gittikleri gün üzerinde Türk Bayrağı olan otomobilin önünde çektirdikleri fotoğraf anı olarak kaldı.
Merkez Osmangazi İlçesi Gümüştepe Mahallesi"nde oturan Ersin Kapı ile Fatih Aydın adlı gençler, birbirlerine olan bağlılıklarıyla tanınıyordu. Birlikte büyüyen iki genç 5 ay önce aynı tertip olarak askere gittiler. Ersin Kapı Şırnak"a giderken, Fatih Aydın ise vatani görevini Malatya"da yapmaya başladı. Bir süre önce telefonla konuşan iki arkadaş, kurban bayramında Bursa"da buluşmak üzere anlaştılar. Fatih Aydın geçen pazartesi günü Bursa"ya gelirken, dün baba ocağına gelen Ersin Kapı, annesi ve babasıyla hasret giderdikten sonra "Kan kardeşim" dediği Fatih Aydın"ı aradı. Buluşan iki arkadaş bir süre sohbet ettikten sonra şehir turu atmak istedi. Babasına ait 16 EE 028 plakalı otomobili alan Ersin Kapı, arkadaşıyla birlikte gezmeye çıktı. Kapı"nın kullandığı otomobil Beşevler Kavşağı"nı geçtikten sonra aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkınca, önce yol üzerindeki refüjde bulunan ağaca, ardından ise direğe çarparak durdu. Kazada ağır yaralanan iki arkadaştan sürücü Ersin Kapı, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"nde kurtarılamazken, aynı hastaneye kaldırılan arkadaşı Fatih Aydın ise yoğun bakıma alındı.
Acı haber Aydın ve Kapı ailesini yasa boğdu. Sinir krizi geçiren aile güçlükle sakinleştirilirken, ölümün ayırdığı iki arkadaştan geriye ise 5 ay önce askere giderken Türk Bayrağı asılı otomobilin önünde çektirdikleri son fotoğrafları anı olarak kaldı.
Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı"nca başlandı.