Rafet El Roman, yıllar önce Beyazıt Öztürk ile yaşadığı anıyı anlatınca herkesi bir hayli güldürdü.

Beyaz Show programının konuğu olan Rafet El Roman, 1995 yılında Beyaz'ın radyoda DJ'lik yaptığı yıllarda onunla yaşadığı bir anıyı izleyenlerle paylaştı.

Televizyon gazetesinin haberine göre, arkadaşları vasıtasıyla Beyazıt ile tesadüfen tanıştığını belirten Rafet, havanın çok soğuk ve karlı olduğu bir kış günü yaşadıklarını şöyle aktardı:

"Bir kış, bir kıyamet dışarısı. Beyaz camdan bakıp 'Bu havada da taksi bulmak çok zor' dedi. 'Bende araba var götürürüm seni' dedim. Neyse çıktık dışarıya benim araba çalışmaz. Emanet almıştım, arkadaş da demişti 'bazen tutukluk yapar, itmek gerekir' diye. Beyaz'a söyledim. Bugün nasıl kibarsa o kibarlığı ile 'Sen otur Rafetçiğim ben iterim' dedi. Neyse Beyaz başladı itmeye araba iki üç metre sonra çalıştı. Hemen durmak istemedim biraz gaz verdim gittim, baktım Beyaz'da arkada kayboluyor. Durdum, geri vitese takmaya çalıştım bir türlü takamıyorum. Beyaz orada ceketi sırtlamış bakıyor, 'ne oldu bu adama' gibi. Sonra topukladı arabaya doğru geliyor. Sonra Beyaz geldi, kapıyı açtı 'Ne oldu hocam' dedi. Ya kusura bakma geri vitese takamıyorum' dedim. 'Ya ne geri geri, tak ileri dön gel' falan yapıyor'. Ama haklısın ben onu niye düşünmedim dedim"