Hatırlanacağı gibi 4 büyük kulüp kendi aralarında yaptıkları anlaşma gereği konuk takım taraftarlarının maça alınmamasına karar vermiş TFF de bu kararı kabul etmişti. Ve bugün o anlaşmalı maçlardan birisi Trabzon'da oynanacak. Bordo-Mavililer evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Edecek etmesine de o yasak iki taraftar grubunun dostluğu sayesinde delinecek...

"MAÇI BİZİMLE İZLEYEBİLİRSİNİZ"

Trabzonspor'un en büyük taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, Beşiktaş'ın ünlü Çarşı Grubu'na, "Maçı bizimle izleyebilirsiniz" çağrısında bulundu. Davete olumlu yanıt verildi. Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma öncesi ev sahibi takım taraftarıyla yemek yiyecek, ardından maça giderek mücadeleyi tribünde birlikte izleyecek.

RÖVANŞI DA VAR

Trabzonlu Gençler Grubu'nun lideri Mehmet Fındıkçı, Beşiktaş taraftarı ile çok iyi ilişkilere sahip olduklarını belirterek, "İstanbul'a gittiğimizde onlar bizi en iyi şekilde ağırlıyor. Şimdi de misafirperverlik sırası bizde. Biz dostuz ve maçı birlikte kardeşçe izleyeceğiz. Gerçek taraftarların arasında hiçbir sorun olmaz" dedi. Bu dostluğun rövanşta da devam etmesi ve o karşılaşmaya da Bordo-Mavililer'in davet edilmesi bekleniyor.