SİVAS"IN ardından Bursa"ya da yenilerek 2. kez lig tarihinin en kötü başlangıcına imza atan G.Saray, UEFA Avrupa Ligi"nde Karpaty Lviv maçının hazırlıklarına neşe içinde başladı! Yanlış okumadınız, sarı-kırmızılıların dünkü antrenmanında Florya Metin Oktay Tesisleri kahkaha sesleriyle adeta inledi. Ancak bu kahkahaların sahipleri önceki gün Bursa"ya kaybeden ya da son 5 maçtır Ali Sami Yen"de maç kazanamayan futbolcular değil teknik kadroydu.

G.SARAY"IN Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard, yardımcısı Johan Neeskens ve kondisyonerler Carlos Cuadrat ile Albert Roca Pujol"un takım antrenman yaparken, kendi aralarında konuşup sürekli birbirleriyle şakalaşması alınan kötü sonuçlar nedeniyle moralleri bozuk olan futbolcuların daha da bozulmasına neden oldu. Sarı-kırmızılılar bir yandan antrenman yapıp bir yandan da şaşkın gözlerle teknik heyetin sohbetini izlerken aralarında “Rijkaard belli ki kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor. Ne onun ne de yardımcılarının bizi umursadığı yok” diye konuştukları öğrenildi.

ARDA İZİN ALDI

BU arada takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle moralsiz olan G.Saray Kaptanı Arda dün izin alarak sabahki çalışmaya katılmadı. Ancak buna karşın tesislerden ayrılmayan yıldız futbolcu antrenmanı ve Rijkaard ile yardımcılarının neşeli sohbetini tesislerin balkonundan izledi.

"Aslan"ı yenmek sürpriz değil"

SON şampiyon Bursa"ya camia o kadar güveniyor ki, G.Saray"ı devirmek bile normal sayılıyor. Yönetici İrfan Koç, şampiyonlukta İstanbul"da hem Beşiktaş"ı hem de F.Bahçe"yi yendiklerini hatırlatırken, bu galibiyetin de sürpriz olmadığını belirtti. Futbol şube sorumlusu Mesut Mestan da “Geçen yıl yenememiştik. Hesabı kapattık” dedi.

"HASAGİÇ"İ VEREBİLİRİZ"

BU sezon kalesinde büyük sıkıntı yaşayan G.Saray"da yönetim teknik direktör Rijkaard"ın istememesine rağmen Hasagiç"i gündeme aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor"un teknik direktörü Abdullah Avcı, Büyükler"in sıkıntılı dönemlerinde Boşnak kaleciyi gündeme aldıklarını belirtirken “Bu gayet normal. Çok önemli bir kaleci. Bosna Milli Takımı"nın kalecisi. Bize teklif gelirse hem kulübün hem de oyuncunun lehine en sağlıklı şekilde değerlendiririz” diye konuştu.

Vatan