F.Bahçe"nin yapmaya çalıştığı oyunları düzenlediği basın toplantısıyla engellediğini iddia eden Atalay, “Neron gibi bunları benzin döker yakarım” diyerek yine gündeme geldi.

ÖNÜMÜZDEKİ hafta oynanacak A.Gücü-F.Bahçe maçı öncesinde komplo teorileri üreten A.Gücü Asbaşkanı Ayhan Atalay yine ilginç açıklamalarda bulunarak gündeme geldi. F.Bahçe"nin yapmaya çalıştığı oyun planlarını düzenlediği basın toplantısı aracılığıyla bozduğunu iddia eden Ayhan Atalay, Radyospor"a şöyle konuştu: “Eğer bozulmamışsa A.Gücü bunları unutmaz, yutmaz. Neron gibi bunları benzin döker yakarım.

MHK Başkanı Oğuz Sarvan, bir televizyon programında bize yapılan oyunu kendi ağzıyla itiraf etti. Benim yaptığım açıklama F.Bahçe maçında bize yapılması düşünülen oyunu bozacak. Her şey açık ve seçik ortada. Hakemler akıllarını başlarına alsınlar. Anadolu Kulüpler Birliği 250 oy potansiyeliyle geliyor. Burada hiç kimse istikbal peşinde koşmasın.”

"BEŞİKTAŞ"I ALACAĞIZ"

ANADOLU Kulüpler Birliği"ne Beşiktaş"ı da davet edeceğini söyleyen Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü: “20 spor kulübüyle görüştük. Ben Beşiktaş"ı Anadolu kulübü olmamasına karşın bu oluşumun içerisine almayı düşünüyorum. Yıldırım Demirören"le en kısa sürede bu konuyu görüşeceğim. Damdan düşene hekim çağıralım mı demişler, hayır bana damdan düşen birini çağırın demişler. Nilüfer"in bir şarkısı var ”Bana derdimi sorma, çekenden sor, o bilir derdi daha iyi “ diye. Yorum götürmez bir gerçek Yıldırım Demirören de bu oluşuma sıcak bakacaktır.”

Gökçekler: Vallahi bizimle alakası yok

A.GÜCÜ Başkanı Ahmet Gökçek ve Onursal Başkanı Melih Gökçek, Ayhan Atalay"ın dün savcılığa ifade vermek üzere davet edilmesiyle çark etti. Atalay"ın açıklamalarından kesinlikle haberi olmadığını ifade eden Ahmet Gökçek, “Atalay"ın bu açıklamaları F.Bahçe ile aramızdaki dostluğa gölge düşürmez. Bizim de kulağımıza bazı duyumlar geliyor. Ancak bunların bu şekilde basınla paylaşılması ve iki kulüp arasında gerginlik yaşanması doğru değil” diyerek kavgaya son noktayı koydu. A.Gücü Onursal Başkanı Melih Gökçek ise “Bu açıklamaları kime dayanarak yaptı ve bu sözleri söyledi. Ankara"ya gittiğimde bu merakımı gidermek için Atalay"a soracağım” dedi.

Vatan