Galatasaray’ın yıllardır süren kaleci sorunu, Fernando Muslera transferiyle çözüldü gibi gözüküyordu. 
 
Ancak Uruguaylı’nın önce İstanbul B.B. maçında hatalı gol yemesi, ardından Karabükspor karşılaşmasında hatalı bir çıkış yapıp kırmızı kart görmesiyle kafalarda soru işareti oluştu. 
 
Her şeye rağmen hem Fatih Terim, hem takım arkadaşları, hem de taraftarlar Muslera’ya sahip çıkıp, tam destek verdiler. Ancak Uruguaylı file bekçisi, cezası nedeniyle Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek. Pazartesi akşamı kaleye kimin geçeceği merakla bekleniyor.
 
Fatih Terim’in, yediği hatalı gol sonrası Karabükspor maçının ardından eleştirip uyarıda bulunduğu Ufuk Ceylan’a bu kez şans vermeyeceği öğrenildi.
 
Ufuk tribüne gidebilir
 
Terim’in kaleyi, sakatlığı geçen Aykut Erçetin’e emanet etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak İmparator, bu seçiminin dışında önemli bir sürpriz daha yapabilir.
 
Ufuk’a oldukça kızan tecrübeli çalıştırıcının, Eskişehirspor maçının kadrosuna bu oyuncuyu almayıp genç file bekçisi Eray İşcan’ı yedek soyundurabileceği belirtildi. Eğer bu gerçekleşirse, A2 takımının kalesini koruyan 20 yaşındaki Eray bu sezon ilk defa maç kadrosuna girmiş olacak.