Bizden söylemesi, hayatınızın 'kadını' bu mini adacığı görünce aşkınızın 'sonsuz' olduğuna kesinlikle inanacaktır.Ne de olsa 'kalp' şeklinde bir ada hangi sevgiliyi kendinden geçirmez ki?

Yaklaşık 100 dönümlük bir ada burası.Gelişen teknoloji sayesinde internet üzerinden Google Earth programı aracılığıyla kuşbakışı göz atabildiğiniz ada, şekliyle diğer adalardan hemen ayrılıyor.Klasik bir ada görünümünden çok kalp biçiminde olan bu adacık, yaklaşmakta olan Sevgililer Günü için kuşkusuz en doğal ve en romantik mekan.

Adanın sahibi olmadığını düşünenlere (başta heveslendirdik, kabul!) üzülerek söylemeliyiz ki, yerlisi yok ama sahibi var!Hırvatistan sahilinde yer alan kalp ada, artık 'Aşıklar Adası' olarak biliniyor.

Zadarski Kanal'ı ile Zadar ve Pasman Adası arasında bulunan ada, Sevgililer Günü'nü geçirmek için mükemmel bir yer olarak gösteriliyor şimdi.Daha önce de kalbe pek çok benzetilen adanın bulunduğunu söyleyen yetkililer, Aşıklar Adası 'nın şeklinin kalbe daha çok benzediğini ifade ediyor.

GAZETEPORT