Hugo Broos yeni sezonda üç kulvarda da yarışabilmeleri için takıma takviye yapılması konusundaki ısrarını sürdürüyor. Sol açık, sağ bek ve forvete üç alternatif alınması için yönetime rapor sunan Broos, bu transferlerin yeni sezona yetişmesi gerekliliğini de vurguluyor. Bu konuda Sportif Direktör Ünal Karaman'la da sürekli diyalog halinde bulunan Belçikalı teknik adam, özellikle Hırvat futbolcu Drako Gabric'in transferinin sonlanmasını bekliyor. Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan bordo - mavili yöneticiler ise, "İstesek transferi şimdi bitiririz. Ancak kulübün çıkarları için biraz beklemeliyiz" diyor.

TURGUT TRABZONSPOR'A ÇOK YAKIN

Gabric dışında Samsunspor'da forma giyen 21 yaşındaki Turgut Doğan Şahin'le de ciddi şekilde ilgilenen bordo - mavili yöneticiler bu transferi bitirme aşamasına geldi. İzleme komitesi tarafından, "Alınırsa gelecekte çok önemli katkılar yapar" denilen Turgut'un da Trabzonspor'da oynamayı çok istediği ve aradaki maddi pürüzlerin en kısa zamanda giderileceği kaydedildi. Üçüncü forvet için ise genç bir isimle anlaşmayı düşünen Trabzonspor'un, genç milli takım düzeyinde araştırma yaptığı vurgulandı. Öte yandan bordo - mavili takımın transfer gündeminde bulunan Bozöyüksporlu genç futbolcu Onur'dan sergilediği olumsuz tutum nedeniyle vazgeçildiği belirtildi.

ÜÇ GENCİN DURUMU BELİRSİZ

Trabzonspor'un Hollanda kampında kendilerini kanıtlama fırsatı bulan Mustafa Yumlu, Göksu ve Eren Görür'e pilot takım yolu gözüktü. Dün maç eksiklerini kapatmaları için Trabzon Karadenizspor'un, Azerbeycan takımlarından Simurg ile oynadığı hazırlık maçında sürpriz bir şekilde forma giyen üç futbolcunun, yeni sezonda da büyük bir ihtimalle bu takımda görev yapacağı öğrenildi. Trabzonspor'a geldiği ilk gün düzenlediği basın toplantısında, "Eğer bir genç yetenekliyse ona formayı vermekten asla korkmam" diyen Broos'un, üç genç futbolcu hakkında kesin kararını vermediği de belirtildi. Bu arada bordo - mavili taraftarlar Hollanda kampında yıldızı parlayan stoper Mustafa Yumlu'nun özellikle takımda tutulmasını istiyor.