Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ata sporu atıcılığın geliştirilmesi amacıyla Bozdoğan’a havalı silahlar atıcılık malzemeleri gönderildi. Malzemelerin ilçeye ulaşması ile ilçede atıcılık kursları başladı.

Kursta sporcuların ilk hedefleri ulusal müsabakalarda derece alabilmek. Kursa katılan sporcular Bozdoğan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Keskin’e hedeflerinin çok kısa sürede gerçekleştireceklerinin sözünü verdiler.

Bozdoğan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Keskin “İlçemizde yeni faaliyete başlanan atıcılık kursu bizim için çok büyük bir öneme sahiptir. İlçemizden atıcılık branşında çok yetenekli sporcular çıkartacağız. Amacımız ilçemizde farklı branşlarda faaliyet gerçekleştirerek sporu tüm kesimlereyaymaktır. İlimizde görev yapan ve yetiştirdiği başarılı sporcularla tanınan tecrübeli Atıcılık Antrenörü Fatma Erdoğan’ın kursumuzdaki sporcularımızı çalıştırması bizim için ayrı bir mutluluk vermektedir” diyerek ilçede sporun gelişmesinde büyük katkısı olan ve atıcılık branşının Bozdoğan’da faaliyete geçmesini sağlayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümü Bekir Çeker’e teşekkür etti.

tt.jpgddd-005.jpg