Bozdoğan Belediyesinde 31 Mart seçimleri öncesi hizmet veren Greyder,  sporcuları taşıyan otobüs, cenaze aracı ve sulamada kullanılan tanker’in 1 Nisan sabahı geri çekildiğine belirten Başkan Altıntaş “sonuçta bu araçları biz kendimiz için kullanmayacağız, bu araçlar yine Bozdoğan halkına hizmet verecek, Aydın Büyükşehir Belediyesine bu yüzden kırgınım,  Bozdoğan’ın 55 Mahallesi var, biz yine hizmet için bu araçları bir yerlerden temin ederiz.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Bozdoğan’da benden fazla oy aldı, geri alınan araçları  tekrar istemedim, Özlem hanım önümüzdeki günlerde İlçe Belediye Başkanları ile  bir araya gelecek, bu toplantıda sorunu gündeme getireceğim, sorunun çözüleceğine inanıyorum, sonuçta hepimiz halkımıza hizmet için bu görevlerdeyiz. “ dedi. 

SAYIŞTAY VE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN MÜFETTİŞ İSTEDİK

Bozdoğan Belediyesine ait borçları bir pankart ile asmasını da değinen, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, “ göreve gelirken tamamen şeffaf olacağız dedik, benim dönemimde yapılanları da vatandaşlarımızı duyuracağım.

Bozdoğan Belediyesi’nin borçlu olduğunu biliyorduk fakat bu kadar beklemiyorduk son 1.5 ayda 1 Milyon 120 bin TL akaryakıt kullanılmış, toplam 2 Milyon 150 bin TL akaryakıt faturası geldi, borcumuz 78 Milyon TL  bizde hem Sayıştay’dan hem İçişleri Bakanlığından Müfettiş istedik. Bozdoğan Belediyesini düzlüğe çıkaracağız, tabi  Aydın Büyükşehir’in ve Bakanlıkların desteğini bekliyoruz, hizmetlerimiz aksamayacak. “diye konuştu .

aw677736_02-001.jpg