AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Türkiye'de muhalefet olmadığını iddia ederek, partilileri 'bundan sonra daha büyük iftiralara hazır olun' diye uyardı.

Kemalettin Göktaş, görüntülü konuşma yaptığı bir arkadaşına 3G li telefonuyla salonu gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, partisinin Akçaabat ilçe teşkilatı tarafından Kültürpark"ta düzenlenen "Adalet ve Kalkınma Partili Yıllar Değerlendirme Toplantısı"na katıldı.

Türkiye"de muhalefet olmadığını söyleyen Bozdağ, partilileri de uyararak şunları söyledi:

"Bundan sonra çok alengirli iftiralara hazır olun. Allanmış pullanmış iftiralara hazır olun. Bol bol iftira dinleyeceksiniz. Halbuki iktidara talip olanlar çamur atarak değil, ortaya proje koyarak, program koyarak, umudu büyüterek geleceğe sahip olmalıdır.
Boşuna uğraşıyorlar. Tayyip Erdoğan"ı bunların hepsi biraraya gelse yıkamazlar, yenemezler. Tayyip Erdoğan"ı buraya masa başı mühendislik yapanlar, piyasaya kaset sürenler, manşetle lider değiştirenler değil, zindanlardan dualarınızla siz getirdiniz. Hepsi bir araya gelseler, güreş tutsalar Adalet ve Kalkınma Partisi"ni yenemezler, korkutamazlar. Bizim dayımız millettir. Dayısı millet olana kimin gücü yeter. Bu seçimde 330"un altında bir güçle gelirsek, milletin iradesine göre ülkenin geleceğini şekillendirme imkanını kaybederiz".

YARGITAY"A AĞIR ELEŞTİRİ
Bozdağ, son tahliyelerin ardından gelen eleştirileri de değerlendirerek, "Tahliyeler oldu. Hemen Adalet ve Kalkınma Partisi"ni yıpratmak için bağırıyorlar; Katilleri, tecavüzcüleri, teröristleri serbest bıraktılar" diye. Adalet ve Kalkınma Partisi serbest bırakmış gibi iftiralarla ortalığı karartıyorlar. Çünkü bu millet katillerin, tecavüzcülerin, teröristlerin serbest bırakılmasından hoşlanmaz. Bu işi Adalet ve Kalkınma Partisi"ne yıkarsak, faturayı Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına kesersek, oyları başka tarafa aktarmış oluruz" diyorlar. Bütün kadro koro halinde bunu seslendiriyor. Bu büyük bir çarpıtmadır. Hazır olmamız gereken pek çok iftiradan biridir bunlar" dedi.

Bekir Bozdağ, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker"in Hizbullah dosyasının Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı"nda ne kadar beklediğini söylemediğini de vurgulayarak, "Dosya Ekim ayında ilgili daireye geliyor. Daire duruşma veriyor, 2011 yılına. Ekim ayında gelen dosyaya, Kasım"a, Aralık"a duruşma veremez mi? Verebilir. Neden tahliyelerinin göründüğü belli olduğu halde bu dosyalar 6 yıldır temizlenmedi? Peki Hizbullah"la ilgili dosyanın neden tahliyeleri göründüğü halde duruşması 2011 yılına verildi? Daha öne alınabilirdi. Hatta şimdi bile 9"ncu Ceza Dairesi isterse bugün görüşebilir. Mani bir hal yok. Burada Adalet ve Kalkınma Partisi"nin bir kusuru yoktur. Biz Yargıtay"a da diğer mahal mahkemelerine de tutukluluk süreleriyle ilgili düzenlemeler vatandaşın aleyhine sonuç doğurmasın, milletin adalete olan güvenini zedelemesin diye uygulamak için kafi derecede süre verdik. Ama 6 senede tanzim etmediler" diye konuştu.

Bozdağ, daha önce Yargıtay"da yeni ceza dairesi açılmasını isteyen Yargıtay Başkanı"nın şimdi bunu istemediğini ve Bölge Adliye Mahkemeleri kurulmasını istediğini de sözlerine ekleyerek, "Bir milyon 800 bin dosyayı 2 - 3 senede eritiriz diyorlar. Daire kurmaya gerek yok diyorlar. Peki soruyorum Sayın Başkan"a "Siz bir milyon 800 bin dosyayı 2-3 senede eritme yeteneğine sahipsiniz de, bin 300 tane dosyayı 6 senede niye bitiremediniz?" ifadesini kullandı.
GÖKTAŞ"IN 3G AŞKI Bu arada, geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul Salonu"nda 3G"li telefonuyla genel kurul çalışmalarını arkadaşlarına gösterirken objektiflere yakalanan Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Akçaabat"ta da boş durmadı. Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ"ın yanında oturan Kemalettin Göktaş, görüntülü konuşma yaptığı bir arkadaşına 3G"li telefonuyla salonu gösterdi ve "Görüyorsun, Akçaabat"ı, salon tıklım tıklım" dedi.