Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük kenti Dubai'ye itfaiyeci olarak çalışmaya giden ve geçtiğimiz hafta pazar günü gece saat 22.00'de 2 geminin çarpışması sonucu çıkan yangına müdahale ederken hayatını kaybeden Nazilli'li Deniz Toprak (28) dün Nazilli ilçesine bağlı Derebaşı Köyü'nde toprağa verildi.
Derebaşı köyünde oturan Toprak ailesinin beş çocuğundan biri olan Deniz Toprak'ın cenazesine Dubai'de birlikte mesai yaptığı arkadaşları da katılırken, ailesi ve yakınları güçlükle teselli edildi. Bekar olan ve 3 yıldır Abu Dhabi'de itfaiye eri olarak çalışan Deniz Toprak'ın cenazesi Derebaşı Köyü mezarlığında toprağa verildi.
Aydın'ın Nazilli ilçesinden 3 yıl önce iş umudu ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük kenti Dubai'ye itfaiyeci olarak çalışmaya giden Nazilli'li Deniz Toprak, geçtiğimiz hafta pazar günü saat 22.00 sıralarında Dubai'de 30 bin ton petrol yüklü Kaşmir adlı petrol tankerinin, limandan yeni ayrılan Sima Buoy konteynır gemisi ile Jebel Ali Limanı yakınlarında çarpışması sonucu çıkan yangına müdahale ederken hayatını kaybetmişti.