Henüz kampanyaya başlamadan onlarca sipariş aldığını ifade eden Papatya Çiçekçilik, Sevgililer Günü'ne özel bir demet gül alana bir tek taş altın yüzük hediye ediyor.

Özel günlere özel olarak bir çok kampanyaların yapıldığını ancak "bir demet güle, bir tek taş yüzük" kampanyasının Türkiye'de ilk defa yapıldığını ifade eden Papatya Çiçekçilik'in sahibi Levent Solmaz, "Bu çılgınca bir kampanya. Kimse yüzüğün gerçek olduğuna inanmak istemiyor. Ancak gerçek. Giresun'da herkesin yakından bildiği bir kuyumcu ile yaptığımız anlaşma sonunda bu kampanyayı düzenledik. Giresun'da bir yıl kadar önce çiçekçiliğe başladım. Bugüne kadar ise bir çok özel günlerde özel kampanyalar düzenledim.



Bu kampanyamız ise en özeli oldu" dedi.

Şimdiden bir çok sipariş aldığını belirten Solmaz " 'Bir demet güle bir tektaş yüzük veriyoruz' diye fiyatlarımızda artışa da gitmedik. Normal gül fiyatımız neyse o fiyattan satmaya devam ediyoruz. Bir gülün fiyatı 10 TL, bir demet gül alana da bir tek taş yüzük veriyoruz. Gülle beraber tektaş yüzüklerini hemen teslim alabilirler" diye konuştu.

Kampanyayı duyarak çiçekçiye akın eden gençler ise "Duyduğumuzun doğru olup olmadığını öğrenmek istedik. Kampanya süresi bitmeden şimdiden siparişlerimizi vermek istedik. Gül genelde Sevgililer Günü'nde en az maliyetli ve anlamlı hediye olarak tercih edilen hediyedir. Ancak bu çiçekçiye uğrayanlar hem gül, hem de tek taş yüzük hediye alma imkanı buluyor" şeklinde konuştu.