F.Bahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex, kişisel internet sitesindeki yazısında F.Bahçe'nin alarm vermeye başladığını söyledi. Oynadıkları son 5 maçta sadece G.Saray'ı yenebildiklerini, Kayserispor karşısında 2. yarıda ancak toparlanarak galibiyete ulaştıklarını vurgulayan Brezilyalı yıldız, “Beşiktaş maçı kötü bir derbiydi. Ama sadece derbi yenilgisi değil, son maçlardaki performansımız alarm sinyallerini yaktı. Kötü gidişata son vermek için hataları gözden geçirip onları çözümleme ve aşma yolunda çaba göstermeliyiz” dedi.

LUGANO: DERS ÇIKARMALIYIZ

F.Bahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Lugano da FB TV'de katıldığı programda derbiyi değerlendirdi: “Çok iyi oynamadık, yenildik. Bu mağlubiyetten dersler çıkarmalıyız. Hâlâ lideriz. Olayı fazla dramatize etmeye gerek yok. Dersler çıkarta çıkarta yolumuza devam edeceğiz.” Kasımpaşa maçının seyircisiz oynanacak olmasına değinen Uruguaylı yıldız, “Futbolu güzelleştiren taraftardır ancak biz onlarsız da motive olabiliriz” dedi. Lugano, F.Bahçe için her şeyini vereceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

'Bu sezon sizi şampiyon görelim'

F.Bahçe'nin çalışmasını, Beyazıt Ford Otosan ve Pendik Artukbey İlköğretim Okullarının öğrencileri de izledi. Regina isimli bir kız öğrenci, yaptığı Daum'un resimlerini Alman çalıştırıcıya hediye etti. Öğrenciler idmanda, "Bu sene sizi şampiyon görelim" tezahüratlar da yaptı.

Daum oyunculara sert çıktı

F.Bahçe'de son 5 maçta yaşanan düşüş nedeniyle teknik direktör Daum'u acil tedbirler almaya yöneltti. Dünkü antrenmanda sert çıkışlarıyla dikkat çeken Alman çalıştırıcı, kondisyon isteksiz görünen oyuncuları sık sık uyardı. Daum, çalışma sonunda da tesislerdeki odasında oyuncularla tek tek görüşmelere başladı. Dün ilk olarak kaptan Alex ve Roberto Carlos ile görüşen Alman teknik adamın daha sonra tüm oyuncularla da bir araya geleceği bildirildi.

Dünkü idmana tedavileri süren Emre ve Güiza'nın yanı sıra salonda çalışan Roberto Carlos, Santos, Uğur ve midesinden rahatsız olan Volkan Babacan da antrenmana katılmadı. Alex ise çalışmasını takımdan ayrı sürdürdü. Önce salonda program uygulanan Brezilyalı futbolcu, daha sonra sahada koşu yaptı./yeni şafak