Çift, gelin arabasının önüne oyuncak bebek yerine bir çift oyuncak eşek bağladı.

Urla Beygua Restoran'daki düğüne Baba Ocağı'nın yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, senaryo yazarı Filiz Ekinci ile dizi oyuncuları Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Burak Özçivit, Emin Gürsoy ve Atilla Karagöz'ün yanı sıra İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Hülya Savaş Akdoğan, sanatçılar ve çiftin yakınları katıldı. Baba Ocağı'nın işini bilen, çapkın karakterini canlandıran Mustafa Şen ve Canan Erener düğünün yapılacağı restorana denizden kayıkla geldi.
Şen ve Erener'in nikah tanıklıklarını ise yine kendileri gibi oyuncu olan Barış Falay ile eşi Esra Ronabay Falay kucaklarında bebekleri Mavi Rüzgar ile birlikte yaptı. Nikah memuru Hadiye Çetin'in, önceki evliliği nedeniyle Mustafa Şen'in evlenmesine engel bulunduğu yolundaki esprisi, sanatçının kısa süre de olsa zor anlar yaşamasına neden oldu. Nikah'ın ardından dans eden çift, konuklar tarafından alkışlandı.

Mustafa Şen, gelin arabasının önünü bebek yerine niye oyuncak eşekle süslediklerini soranlara, “Evlilik kimileri tarafından eşeklik diye algılanır. Biz eşeklik etmedik, güzel bir eylemi gerçekleştirdik” dedi.