Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dilencilik yapan şahıs, vatandaşlardan topladığı paralarla genellikle gençlerin uğrak yeri olan Star Bucks kafede kahve keyfi yaptı. Kısa süren keyfinin ardından tekrar dilenciliğe başlayan şahıs, zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

İstiklal Cadde’sinde vatandaşlardan para toplayan yaşlı dilenci, Star Bucks’da kahve keyfi yaptı. Oturduğu kafede kendisini görüntüleyen basın mensubunu fark eden Taşdemir gülümseyerek tepki gösterdi. Daha sonra işe koyulan yaşlı adam, cadde üzerinde vatandaşlardan para istemeye devam etti. Caddede bir süre durarak elindeki paraları sayan dilenciyi, Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri'ne yakalandı. Bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösteren dilenci, uzun uğraşlar sonucu araca bindirilerek zabıta amirliğine götürüldü.

"ZABITA HASTANEYE GÖTÜRMEK İSTEYİNCE KIRIK KOLU DÜZELDİ"

Kolunun kırık olduğunu söyleyen yaşlı adamı ekipler hastaneye götürmek istedi. Ancak yaşlı adamın bir süre sonra kolundaki sargıları çıkarması zabıta memurlarını şaşkına çevirdi.

Zabıta ekiplerine, “Ben ilk defa geldim beni affedin, bir daha gelmeyeceğim.” diyen yaşlı adamın üzerinden çıkan 80 TL'ye zabıta ekipleri el koydu.