Herkesin güvenli ve mutlu ayrıldığı Köşk Hayvan pazarında, zabıtalar ve polisler köylü ve çoban kılığında hem vatandaşların hem de satıcıların güvenliğini sağlıyor. Pazarda dolaşan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ise, halktan yana pazarlık bitiriyor.
Köşk Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal projelere büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Aydın"ın köy sayısı ve nüfus yoğunluğu bakımından en büyük ilçelerinden biriyiz. Belediye olarak halkımızın güvenliğini ve mübarek Kurban Bayramları"nı en güzel şekilde idrak etmeleri için çeşitli önlemler aldık. Özellikle dolandırıcılar ve dışarıdan gelen art niyetli kişilere karşı zabıta ekiplerimiz ve polisimiz tebdili kıyafetle görev yapıyor. Şu ana kadar pazarımızda hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Ve yaşanmaması için de her türlü önlem alındı” dedi.
BİTİRİLEMEYEN PAZARLIKLARI BELEDİYE BAŞKANI BİTİRİYOR
Oldukça yoğun olan Köşk Hayvan Pazarı"nda Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, özellikle ekonomik durumu zayıf olan vatandaşların yanında yer alarak pazarlık bitiriyor. Pazarlığını bitiremeyen alıcılara yardım eden Başkan Kılınç sayesinde kimse pazardan boş dönmüyor. Köşk Belediyesi olarak Bayram süresince kurban hizmetlerinin devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, herkesin bayramını kutladı.