Doktor, Alman kadın hastasına botoks yaptıktan birkaç dakika sonra mastürbasyon yaptığını itiraf etti.

Doktor Tony Walker'ın bu uygunsuz davranışı sırasında 51 yaşındaki hasta Marion Burton, Maidenhead'dek klinikteki muayane masasında yatıyordu. Burton, daha önceki iki ziyaretinde de yaşadığı bu durumu ispatlayabilmek için bu kez çantasındaki gizli kamera ile olayı görüntüledi.

Mortgage yetkilisi olarak işini kaybettikten sonra fahişelik yapmaya başladığı belirlenen Burton'ın, Berkshire'daki evinde deri maskeler ve kırbaçlarla müşterilerini eğlendirerek ayda 5 bin sterlin (12 bin TL) kazandığı ve "Metres J" adıyla tanındığı kaydedildi.

Mahkeme tutanaklarına göre, müşterileri arasında banka yöneticilerinden siyasetçilere kadar çok sayıda önemli isim de bulunuyordu.

Muayeneler dışında doktorla birbirlerine flört mesajları gönderen Burton, Temmuz, Eylül ve Ekim 2008'deki botoks işlemleri sırasında doktorun uygunsuz davranışlarda bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Burton, diğer hastaları korumak için gizli kamerayla çekim yapmaya karar verdiğini söyledi.

Burton'ın anlattıklarına göre, doktor muayene sırasında kendisiyle dostça sohbet ettikten sonra ne kadar güzel göründüğünü söylemiş. Sonra birden mastürbasyon yapan doktor hiçbir şey olmamış gibi Burton'ı yanağından öpüp 'onu görmenin güzel olduğunu' söylemiş.

Burton mahkemede, "Bana dokunmadı, ama sanki o tedavinin bir parçasıydı ya da onun bonusuydu. Hiçbir şey söylemedim, sadece oradan ayrıldım. Eve giderken olanları düşünüp inanamıyordum. Bu gazetelerde ve televizyonlarda okuduğunuz ya da gördüğünüz şeylere benziyordu. Diğer hastalarını düşündüm ve bundan kurtulmasına izin veremezdim" dedi. Doktorun herhangi bir ceza alıp almayacağı bilinmiyor. Dava sürüyor.

VATAN