“Yavuz ve Aşkın şarkıları”nın ilk bölümünü çıktıkları yemekle kutlayan ikili, birkaç gün sonra gelen “program kaldırıldı” haberiyle şoke oldu.


Sevinç iki hafta sürdü
Aşkın Nur Yengi ile Yavuz Bingöl"ün programları, iki hafta önce Fox"ta başlamıştı. Sanat dünyasının iki ünlü ismi, bu güzel gelişmeyi, ilk program konukları Mahsun Kırmızıgül, sevgilisi Mine Cangal ve Yengi"nin eşi Haluk Bilginer"in de bulunduğu akşam yemeğiyle kutladı. Ancak o sevinç yerini birkaç gün içinde şoka bıraktı! ıkinci haftanın sonunda, hiçbir gerekçe gösterilmeksizin “Yavuz ve Aşkın şarkıları” yayından kaldırıldı.

Haberi mağazada aldı

Bu durum hakkında kendisine hiçbir bilgi verilmeyen Yengi, haberi yeni bölüm çekimi için sponsor mağazadan kıyafet seçmeye gittiğinde öğrendi. Neye uğradığını şaşıran sanatçı, programının yayından kaldırılmasıyla ilgili şunları söyledi: “Yapım şirketiyle Fox arasındaki anlaşmazlıktan dolayı program iki bölümden sonra yayından kaldırıldı. Ama biz yeni yayın döneminde, Yavuz Bingöl ile birlikte bir başka kanalda yolumuza devam edeceğiz.” - vatan