SİNOP'un Boyabat İlçesi'nde boşanma davası için Adliye'ye gelen 33 yaşındaki Recep Keleş, eşi 29 yaşındaki Arzu Keleş ile sevgilisi 31 yaşındaki Musa Şahin'i birlikte görünce çılgına döndü. Keleş, tabancayla Şahin'e kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan Şahin kurtarılamazken, Adliye'deki polisler Recep Keleş'i gözaltına aldı.

Olay bugün öğlen saatlerinde Boyabat Adliyesi önünde meydana geldi. Arzu Keleş, 8 ay önce kepçe operatörü olan eşi Recep Keleş ve 4 çocuğunu terk ederek Musa Şahin'le birlikte kaçtı. Bunun üzerine Recep Keleş boşanma davası açtı.

Boyabat Aile Mahkemesi'nde bugün yapılan ikinci duruşmaya katılmak için Arzu Keleş ve Musa Şahin birlikte oturdukları Çorum'dan ilçeye geldi. Recep Keleş de duruşma için Adliye'ye geldiğinde, eşi ve sevgilisini yanyana ve samimi bir şekilde görünce çılgına döndü. Yanlarına giderek tartışmaya başlayan Recep Keleş, bu sırada tabancasını çekti. Musa Şahin, genç kadının önüne geçerek onu korumaya çalışınca vücuduna 4 kurşun isabet etti. Ağır yaralanan Şahin, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Adliye'de görevli polisler ise Recep Keleş'i kısa sürede etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Recep Keleş, yapılan sorgulamasının ardından da çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA