'Hayatta hep dik durmamın, ayaklarımın üzerinde kalabilmemin, aile kıymeti bilmemin, anne ve babayı önemsememin belki iyi bir anne olmamı sağladı. Boşanmış bir ailenin çocuğu olmanın bütün artılarını gördüm. ' 
 
“EN BÜYÜK KEŞKEM KONSERVATUAR OKUYAMAMAK”
 
“Şarkı söyleyen bir insanım, eğer konservatuar mezunu olsaydım daha dik bir duruşumn olurdu. Hayatım boyunca da zorlanacağım bu konuda. Çünkü nota bilmiyorum.”
 
“DUYGULARIMIN PEŞİNDEN GİTTİM” 
 
“İnsan muhasebecisi ya da avukatıyla konuşurken her şeyini aklı ile karar vererek yapıyor ama sevdiği insanla, ailesiyle, evliliği ve aşkında verdiği kararları, bunların hiçbirinde aklım çalışmaz.. “insan kalbinin sesini dinlediği zaman pişmanlığında da çok acı duymuyor”
 
ÖMRÜMDE KIBRISTA DENİZE GİRMEDİM..
 
Hiç bir konserinde Kıbrıs’ta denize girmediğini söyleyen sanatçı sahnesi, provası derken zaman bulup deniz keyfi yapamadığından yakındı ve ekledi: “Ömrümde Kıbrıs’ta bir kere bile denize girmedim”
 
KAYINVALİDE VE KAYINPEDERİME ANNE BABA DEMEM..
 
Boşanma arifesinde olduğu eşi Mustafa Erdoğan’ın annesi ve babasından bahsederken Süheyla Süheyla Abla ve Nazım Amca demesi dikkat çeken sanatçı, “anne” ve baba” dememesinin nedenini şöyle açıkladı: “Onlar benim annem ve babam değiller çünkü. Bana yapmacık geliyor”
 
MUSTAFA SANDAL İLE MAHKEMELİK Mİ?
 
“Mustafa’nın beni mahkemeye verdiğini gazeteden öğrendim. Hiçbir sanatçı ya da söz yazarı arkadaşımla mahkemelik olmadım. Olmak da istemem, inşallah yoktur böyle bir şey”
 
 
SÖYLENDİĞİ GİBİ YÜZLERCE TAKSİ PLAKASI VAR MI?
 
“Hiç taksi plakam olmadı. Böyle bir yatırım olacak kafa ve zekaya sahip olmadım”