Çapkınlığıyla tanınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil"in beşinci evliliği de bitmek üzere. Günlerdir boşanacakları konuşulan Mehmet Ali Erbil ve eşi Tuğba Erbil, bir türlü anlaşmaya varamadı. Habertürk'ten Canan İspir'in haberine göre çiftin anlaşamamalarının nedeni ise Tuğba Erbil"in istediği 15 milyon TL"lik tazminat talebi... Avukatı Altın Mimir aracılığıyla İstanbul Sarıyer Aile Mahkemesi"ne başvuran Tuğba Erbil"in, “şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle açılan davada, eşi Mehmet Ali Erbil"den 15 milyon TL"lik rekor tazminat talep ettiği öğrenildi. Avukat Altın Mimir ayrıca, “aile mahremiyetinin ihlal edilmemesi ve çiftin çocuğu Ali Sadi"nin etkilenmemesi” için mahkemeden gizlilik talebinde bulundu. Mahkeme, duruşma aşamasında bu talebi değerlendirecek.

5 KEZ EVLENDİ

Hareketli özel yaşamıyla tanınan Mehmet Ali Erbil, bugüne kadar tam 5 kez nikâh masasına oturdu. Kızı Sezin"in annesi Muhsine Kamiloğlu ile 2 kez, diğer kızı Yasmin"in annesi Nergis Kumbasar ve Sedef Altuntaş ile dünyaevine giren; son evliliğini ise Tuğba Erbil ile yapan Mehmet Ali Erbil, eşiyle çok mutlu olduklarını sürekli dile getiriyordu. 5 yıl önce evlenen ve Ali Sadi adını verdikleri bir de çocukları olan çiftin birlikteliği birkaç aydır çatırdıyordu. İlk olay, Tuğba Erbil"in Londra"da Sezen Aksu"nun eski sevgilisi Önder Fırat ile yemek yerken görüntülenmesiyle patlak verdi. Tuğba Erbil, kocasının kendisini birçok kadınla aldattığı suçlamasında bulundu. Ünlü çiftin arasına manken Ayça Kuru"nun girdiği de iddia edilmiş; ancak hem Erbil hem de Kuru bu iddiayı yalanlamıştı.

"Yarı yarıya paylaşılır"

Yaptığı televizyon programları, seslendirme ve özellikle KKTC"deki ekstralarıyla bilinen; vergi rekortmenleri arasında yer alan Mehmet Ali Erbil"in, Tuğba Erbil ile evlendikten sonra İstanbul Yeniköy"de 1 apartman dairesi ve villa, Tarabya"da villa, Seba Royal"da 3 daire, Astoria AVM"de rezidans, Bodrum"da yazlık ve Fulya"da dükkân satın aldığı belirtiliyor. Yeni Türk Medeni Kanunu ise mal paylaşımını şöyle açıklıyor: “Evlilik süresince edinilmiş mallar tarafların müşterek mülkiyetindedir. Yani ev ya da araba kimin üzerine olursa olsun yarısı diğer eşe aittir. Buna göre de anlaşmalı bir boşanma olmazsa mal tasfiyesi rejimine göre edinilen mallar yarı yarıya paylaşılır...” /hürriyet