Eşinin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunan koca, “İşte böyle acı çekiyor” dedi.

Ankara"da, S.A. adlı kadın işadamı H.A."dan boşanmak için dava açtı. Hürriyet Gazetesi'nde Nurettin Kurt imzası ile yeralan habere göre dilekçesinde, evlilik nedeniyle işinden ayrıldığı için geçim sıkıntısı çektiğini, hiçbir geliri olmadığını, acı ve ızdırap içine düştüğünü söyleyen S.A., 5 bin lira nafaka, gençlik hayallerinin yıkıldığı için 50 bin lira maddi, 50 bin lira da manevi olmak üzere toplam 100 bin lira tazminat talep etti.

"Asıl ben tazminat istiyorum"
Tazminat talepleri karşısında sinirlenen işadamı da karşı dava açarak, eşi hakkında ağır suçlamalarda bulundu. H.A., dilekçesinde boşanma davasının açılmasından hemen sonra eşinin iddia ettiğinin aksine eşinin acı çekmediğini, arkadaşlarıyla eğlendiğini söyledi ve fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu. Fotoğraflarla yetinmeyen koca H.A., eşinin en yakın arkadaşı olan T."nin de bir fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alındığını ve soruşturmasının savcılıkta devam ettiğini iddia etti. H.A. bu yaşam tarzı ile asıl eşi S.A"nın kendisini rezil ettiğini belirterek 100 bin lira manevi tazminat talebinde bulundu.

"Mağdur olan benim"
İşadamı H.A., eşi S.A."nın Haziran 2008"de çekilen bu fotoğraflarını delil olarak mahkemeye sunup asıl mağdurun kendisi olduğunu iddia etti ve 100 bin lira manevi tazminat istedi./milliyet