Adana'da kendisini arkadaşıyla aldattığı iddiasıyla eşine boşanma davası açan Aysen Y. (23) adliye çıkışı sokak ortasında eşi Yahya Y. (28) tarafından tekme ve yumrukla dövüldü.
 
Aysen ve Yahya çifti 4 yıl önce birbirlerini severek evlendi. Bir çocukları olan çiftin bu mutlulukları Aysen'in yakın arkadaşı B.'nin evlerine sık sık gelip gitmesiyle bozuldu. Bir yıl önce önce alışveriş dönüşü eve aniden gelen Aysen, eşinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını görünce şoke oldu. 
 
Aysen Y., boşanma davası açıp, nafaka ve tazminat talebinde bulunurken, eşi mahkemede boşanmak istemediğini söyledi. Duruşma çıkışı Aysen Y. adliyeden çıkıp evine giderken Seyhan Caddesi'nde eşi yanına yaklaşıp boşanma davasından vazgeçirmeye çalıştı. Aysen Y. de, "Yaptıklarının cezasını çekeceksin" diyerek boşanmakta kararlı olduğunu söyledi. Çıkan tartışma sırasında Yahya Y. eşini herkesin gözleri önünde tekme ve yumrukla dövdükten sonra kaçtı.
 
Çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirirken eşinden dayak yiyen Aysen Y., Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda morluklar oluşan Aysen Y. tedavi altına alınırken, olay sonrazsında kaçan Yahya Y. aranıyor.