Haberin içeriği tümüyle yanlış ve hayal ürünüdür. Mehmet Çalışkan tarafından yapılan ve hiç bir dayanağı olmayan bu asılsız haberi hukuki haklarımız saklı kalmak koşulu ile kınıyoruz. Gazetenin yönetimini ve medya mensubu arkadaşımızı sanatçıların özel hayatına ait haberleri yaparken daha titiz ve özenli olmaya davet ediyoruz.

Haberde neler yazılıydı?

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Nurgül Yeşilçay, 5 yıldır evli olduğu Cem Özer'den boşanıyor.

İddialara göre son günlerde ikilinin arasına gişe hasılatları ve dizi reytingleri girdi. İkinci Bahar ve Asmalı Konak dizileriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Yeşilçay"ın başarı rüzgârı, 2004"te Özer"le ev endikten sonra tersinne döndü. Güzel oyuncu son yıllardaki filmlerinin ve dizilerinin başarısızlığından dolayı kendisine yol gösteren eşini suçluyor.


HÜRMÜZ BARDAĞI TAŞIRDI
SON filmi "7 Kocalı Hürmüz"ün de beklenen seyirci sayısına ulaşmaması üzerine iyice morali bozulan Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz günlerde eşi Cem Özer"le şiddetli bir kavgaya tutuştu. Birbirlerine hakaretler edip bağırıp çağıran ikili, boşanma kararı aldı. Yakın dostları, 4 yaşında Osman Nejat adlı bir oğulları olan Yeşilçay"la Özer"in bir kızgınlık anında aldıkları boşanma kararının önüne geçebilmek için bu günlerde ikiliye dil döküyor./milliyet