2005 yılında F.C. (20) ile evlenen ve İstanbul"a yerleşen Y.A. (27), şiddetli geçimsizlik nedeniyle bu yıl eşinden boşandı.

İstanbul'daki babasının evine yerleşen F.C'nin peşini bırakmadığı öne sürülen Y.A'nın eski eşini zorla evden kaçırarak otomobille Suşehri ilçesi Taşköprü Mahallesi'nde bulunan eniştesinin evine getirdiği iddia edildi.

F.C'nin ailesi tarafından Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı ihbar üzerine polis ekipleri, F.C. ve Y.A'yı söz konusu evden alarak emniyete getirdi.

F.C, “eski eşi Y.A'nın kendisini İstanbul'dan zorla kaçırdığını, eniştesinin evinde kendisine tecavüz ettiğini” ileri sürerek, Y.A. ile ona yardım ettiği ileri sürülen arkadaşı G.Ş'den (29) şikâyetçi oldu. Suçlamayı kabul etmeyen Y.A. ise “zorla kaçırmadığını öne sürdüğü F.C'nin kendi isteği üzerine ilçeye geldiğini ve isteğe bağlı olarak ilişkiye girdiklerini” iddia etti.

Gözaltına alınan Y.A. ve G.Ş, emniyetteki işlemlerin ardından Suşehri Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. / hürriyet