Ayla Çınaroğlu"nun yazdığı Derya Kavakdere"nin yönettiği ve KUGESAD oyuncuları Serap Çıtaklı,Funda Subaşı, Kenan Kocakulak, Ali Şuataman, Özen Uyanık, A.Rıza Ballı, Utku Burhanlı, Kaan Karadavut,Şevval Karadavut ve Burak Karadavut"un sergilediği “Boş Kaplumbağa” isimli çocuk oyunu Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen iki seans minik öğrencilerle ile buluştu. Oyunu çok beğenen ve neşeli dakikalar geçiren öğrenciler oyunun sonunda tiyatro grubu üyeleri ile bol bol fotoğraf çekildiler.
Oyunun Yönetmeni Derya Kavakdere, Kuşadası"nda bir tiyatro ve sanat eksikliğinin olduğunu belirterek “Kuşadası"nda bir tiyatro eksikliği var ancak en büyük eksiklik çalışmalarımızı yapabileceğimiz oyunlarımızı en iyi şekilde sergileyebileceğimiz tam donanımlı bir tiyatro salonu amacımız her hafta öğrencilere yetişkinlere birer oyun sergilemek ancak buna teknik imkanlar el vermiyor” dedi.
Kavaklıdere ayrıca KUGESAD olarak “Boş Kaplumbağa” isimli çocuk oyunu ile Kuşadası çevresinde turne yapmak isteklerini söyledi. Kavaklıdere"nin ardından konuşan ADD Kuşadası Şubesi Temsilcisi Nail Topal ise ADD ve KUGESAD olarak öğrencilere sanat zevkini aşılamak için bu oyunu onlarla buluşturduklarını belirterek “ADD olarak ilerleyen günlerde yine yeni oyunlarla öğrencileri buluşturmayı düşünüyoruz ” diye konuştu.