İncirliova ilçesinde boş bir arsada pompalı tüfek ile vurulmuş vaziyette bulunan iki kişinin ölüm sebepleri araştırılıyor.
Edinilen bilgiye göre; alınan bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri İncirliova merkez Atatürk Mahallesi İncirliova Şehir Stadyum"u yanındaki boş bir arazide iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan araştırmalarda pompalı tüfekle vurulan ve yan yana duran iki cesedin F.G. (25) isimli bir erkek ile H.V. (14) isimli bir kız çocuğuna ait olduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcılığı"nın talimatı ile Olay Yeri İnceleme Ekibi tarafından olay mahallinde yapılan incelemede maktül F.G"in sol kalp hizasında 1 adet pompalı tüfek giriş yeri ve maktüle H.V"nin sol kalp hizasında 1 adet pompalı tüfek girişi olduğu görüldü.
Çevrede yapılan araştırmalarda 1 adet pompalı tüfek ile 2 adet boş fişek ele geçirildi. Olay yerinde bulunan silah ve boş kovanlara el konulurken, ölen kişilerin cesetleri ölüm nedenlerinin tespit edilmesi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.