Konferansta; katılımcılara verimli ve başarılı olmak için ‘stratejilerimiz ne olmalı, verimlilik, başarı ve strateji’ gibi temel kavramlar, bunların gerçek hayattan örneklerini içeren seminer verildi. Farkına varma, hedefler oluşturma, donanımlı bulunma, kararlı olabilme, değişebilir/gelişebilir olma ve etkin olabilme konusunda önerilerde bulunarak verimli ve başarılı olmanın yöntemleri anlatıldı.
Konferansa; ADÜ Rektör Yrd. Ali Belge, ADÜ Sınai Haklar Birimi Temsilcisi Peribanu Nemutlu, TÜMSİAD Genel Sekreteri Talat Çerçi, Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri Alaattin Arslan, Aydın Gıda Kontrol Laboratuarı Genel Müdürü Ülkü Ülken, MB Holding Sorumlu Müdürü Neslihan Budaklı, Eğitim ve Danışmanlık Şirket Temsilcileri, Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreter V.Çimen Mutlu, Aydın Ticaret Borsası üye ve personelleri katıldı.
Seminerle ilgili bilgi veren Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, “Aydın Ticaret Borsası olarak rutin hizmetlerimizin yanında eğitime büyük önem veriyoruz. Globalleşen dünyada en kıymetli şey bilgidir. Borsamızda eğitim faaliyetleri devam edecektir” dedi.